Merry Christmas!

Lieve mensen, het is vandaag eerste kerstdag 2017. En natuurlijk had ik jullie het liefst allemaal een kaartje gestuurd, maar dat gaat natuurlijk niet. Daarom wil ik jullie op deze manier hele fijne kerstdagen wensen, met veel lieve mensen om je heen, veel gezelligheid en lekker eten.

Heeft iedereen zijn of haar kerstkleren al aan? De haren mooi, en nagels gelakt? De kerstdagen zijn natuurlijk wel altijd dagen om even mooi uit te pakken met alles. Wij gaan deze dagen genieten van elkaar, met onze familie en natuurlijk met Nina. Geen grote plannen, maar lekker bijkomen na een hele drukke periode in de supermarkt. Vanmiddag staat er een heerlijk tapasmenu op ons te wachten, gewoon bij ons thuis, maar daarom niet minder lekker!

May your days be merry and bright!

Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd wat jullie gaan doen? En wat is je kerstoutfit geworden? Ik ga dit jaar niet heel chique, zo ben ik ook niet zoals jullie weten maar mijn nagels zijn wel aan het schitteren!

Hierboven heb ik nog het prachtige nummer ‘Eer zij God’ voor jullie en is gezongen door Lucas Kramer.

Ik wens jullie hele fijne kerstdagen toe, met veel liefde en fijne mensen om jullie heen!

Veel liefs van mij!

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge