My Pinterest favorites #15 Oud & Nieuw

Vandaag is het tweede kerstdag, de tijd vliegt voorbij! En voordat we het weten is het alweer de laatste dag van dit jaar en vieren we Oud & Nieuw. Het jaar 2017 is voor ons echt voorbij gevlogen, en daarom ben ik bang dat het in 2018 niet anders zal zijn. Hebben jullie al plannen gemaakt voor oudejaarsavond? Of organiseren jullie misschien een nieuwjaarsfeestje? Voor deze gelegenheden en feestjes heb ik weer heel veel inspiratie voor jullie op een rijtje gezet!

Kijken jullie mee?

Taart
  

Decoratie
  

  

  
Oliebollen
  

Hapjes
  

  

Wat zijn jullie plannen met Oud & Nieuw? Hopelijk heb ik jullie nog een beetje kunnen helpen met deze inspiratie! Was het toch niet genoeg? Dan kun je altijd nog een kijkje nemen tussen mijn borden op Pinterest. Jullie mogen mij natuurlijk ook altijd volgen, dat vind ik hartstikke leuk! Het vorige artikel van ‘My Pinterest Favorites’ over ‘Pakjesavond’ is hier te lezen.

Hoe vieren jullie oudejaarsavond en nieuwjaarsdag?

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay | BarbaraALane

Geef een reactie

CommentLuv badge