Essence | Crystal Power Eyeshadow Palette

Een tijdje geleden hebben jullie de herfst / wintercollectie van Essence al kunnen bekijken. Vandaag wil ik één product iets meer aandacht geven en uitgebreider aan jullie laten zien. Het trok namelijk meteen mijn aandacht! Het gaat om het Crystal Power Eyeshadow Palette, een mooi handzaam palette met prachtige kleuren!

Kijken jullie mee?

De Crystal Power-lijn is geïnspireerd op sprankelende kristallen en edelstenen die met hun kleuren, texturen en prachtige verpakkingen een positieve vibe geven aan het beauty-assortiment. Het palette heeft een handig formaat van 11×11 cm en heeft een magnetische sluiting. Heel fijn om mee te nemen dus! De verpakking ziet er prachtig uit, geografische vormen in mooie kleuren en metallic kleurige lijnen.

Crystal Power

Zodra je het palette open maak zie je 9 prachtige kleuren en een groot spiegeltje.

Crystal Power

Het palette bestaat uit 8 metallic kleuren met een glinster en 1 matte kleur. Persoonlijk hou ik liever van matte kleuren en gebruik ik de glinster vooral met feestjes en de feestdagen, maar ze zien er wel erg mooi uit! En hebben jullie de namen van de kleuren al gezien? Ik hou er van!

Crystal Power

De swatches hierboven zijn in volgorde van het palette. En ik moet zeggen… wat een prachtige kleuren en pigmentatie! De meeste kleuren zien er echt prachtig uit. Er zijn wel een aantal kleuren waar ik de pigmentatie is minder van vind zoals ‘love yourself’, ‘chase your dreams’ en ‘believe in miracles’. De kleuren zijn prima te gebruiken om te blenden, maar als kleur op zich zijn ze wat minder goed te zien.

Crystal Power

Zoals jullie kunnen zien zijn de glitters goed aanwezig, een tip is dus wel om niet al te veel te gebruiken. Verder vind ik het palette erg fijn in gebruik. De kleuren zijn gemakkelijk aan te brengen, zijn zacht en het is eenvoudig te blenden. Als je zoals mij niet iedere dag oogschaduw draagt is dit een prachtig palette!

Essence is natuurlijk een echt budgetmerk. Ook dit Crystal Power Eyeshadow Palette heeft een erge leuke prijs en is verkrijgbaar voor € 5,99 bij Kruidvat.

Hebben jullie de nieuwe producten van Essence al geprobeerd?

irma

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge