Een kijkje bij… Eveline!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week namen we een kijkje in de tuin van Gerjanne. Deze week laat Eveline haar huis zien, vandaag ‘Een kijkje bij… Eveline’!

Kijken jullie mee?

Eveline | Dag allemaal, ik zal mij ten eerste even voorstellen; ik ben Eveline van Harlingen. 46 jaar en ik woon met man en mijn twee kids (18 & 21 jaar) nu 1,5 jaar in het mooie dorp Bunschoten -Spakenburg. Wij woonde eerst een zeer lange tijd in Amersfoort. Maar we kwamen geregeld op zaterdag heerlijk in het dorp om aan de drukte van de stad te ontvluchten. Dan hoor ik jullie denken wauw kom je daar wel tussen? Is toch hechte stugge gemeenschap. Dat is ook eigenlijk wat we nog wel eens horen. Maar Nee! We zijn echt zo hartelijk ontvangen door iedereen. Hier zegt iedereen nog gedag op straat en dat dorpse past ons heel goed.

Woonkamer

Tafel

Op onze zoektocht naar geschikte woningen hebben veel huizen bekeken, het meeste oude klus woningen. Maar toen viel ons oog op Funda op deze woning en het was liefde op het eerste gezicht. Al onze wensen en smaak kwamen samen.

Keuken

tafel en kast

Kast

Vooral de keuken al hebben we dit leuke hoekje wel zelf gemaakt. We hebben ook nog een tweede keuken de zogenaamde bijkeuken/washok. Erg handige ruimte voor de wasmachine en droger. En hier staat de frituurpan geregeld aan door de kids. We gebruiken veel natuurlijke materialen vooral hout is favoriet.

Slaapkamer

Slaapkamer

Slaapkamer

Onze slaapkamer is op zolder, erg warm.vandaar dat we de kleuren naturel hebben gehouden. Na de afgelopen hitte staat een airco hoog op het verlanglijstje! Ik hou van heerlijk fris wit beddengoed en verder natuurlijke materialen. De vloerkleden scoorde ik bij Ikea en Intratuin.

Tuin

Tuin

Tuin

In de tuin hebben we wel de nodige veranderingen doorgevoerd en daar een echte relax ibizastyle tuin gecreëerd. Daar ben ik dan ook echt heel blij mee. Alle meubels en tuinmeubels hebben we nieuw aangeschaft toen we hier kwamen wonen. Nu we er eenmaal wonen had ik misschien toch andere keuzes gemaakt. Dus mijn tip: ga eerst wonen en schaf daarna nieuwe meubels aan kan je het huis voelen en de juiste keuzes maken. Het is het wachten waard om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Vandaar dat wij alweer aan het restylen zijn, maar dat vindt ik niet zo heel erg want het kriebelt toch al snel weer.

Leuk dat jullie bij mij binnen willen kijken!

Vriendelijke Groet,
Eveline van Harlingen

 

Wat een prachtige en gezellige woning Eveline!

Wat vinden jullie van dit interieur?

irma

2 Comments

  • Goedemorgen,
    super leuk dat jullie bij mij binnenkijken, ben erg benieuwd naar jullie reacties.
    ik ben ook te volgen op instagram via @huisjebunschotenspakenburg

Geef een reactie

CommentLuv badge