Kruidvat Catch & Shine Neon Haarspray

De zomer is begonnen, en de feestjes en festivals staan voor de deur! Daarom heeft Catch & Shine vier neon kleuren haarspray uitgebracht om helemaal in stijl op stap te gaan. Ik heb twee kleuren ontvangen om vandaag aan jullie te laten zien.

Kijken jullie mee?

Deze busjes doen mij meteen denken aan behoorlijk wat jaren geleden. Koninginnedag! Dat was de dag dat de kinderen hier in het dorp allemaal met gekleurde haren en verknipte kleren liepen, en eigenlijk moest het zoveel mogelijk en of het nou mooi was maakte niet uit. De afbeeldingen op deze busjes zien er toch wat stylischer uit, en zijn meer geschikt voor de wat oudere jongeren van +/- 14-16 jaar die een leuk feest hebben.

Haarspray

De busjes zien er erg leuk uit, de kleur is duidelijk te herkennen aan de doppen en door de foto is de kleur al wat te zien op het haar. De busjes zijn erg handzaam en hebben een inhoud van 75ml.

Haarspray

De spuitbussen hebben de standaard spuitmond zodat je van een afstandje direct op het haar kan spuiten.

Haarspray

Persoonlijk zou ik mijn haar niet zo snel in deze kleuren verven, maar met deze busjes ging ik toch even aan de slag. Ik vind het zelf dan wel leuk als het niet te opvallend is, dus bijvoorbeeld de kleuren in een vlecht zoals hierboven. Maar dat was nog vrij lastig! De drie plukjes spuiten ging nog wel redelijk, al zie je bij de blauwe kleur dat je al snel te dichtbij bent. Maar zodra je gaat vlechten vervaagt de kleur al snel.

Haarspray

Met deze haarspray is het beter om je hele haar te spuiten en niet te precies willen werken. Op blond haar zoals bij mij waren de kleuren erg goed zichtbaar.

Uitwasbaar

Het uitwassen van mijn haar… ik was eigenlijk wel bang dat ik de rest van de week met restjes blauwe en roze kleuren in mijn haar zou lopen. Maar dat viel gelukkig mee! Ik had alleen mijn haar nat gemaakt onder de douch en toen was echt alles er al uit. Dat is dus wel meteen een tip… pas op met regen! Maar dat het uitwasbaar is klopt dus zeker!

Deze Catch & Shine neon haarspray’s zijn verkrijgbaar bij Kruidvat in blauw, roze, oranje en geel voor €3,49.

Gebruiken jullie wel eens gekleurde haarspray?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge