Een kijkje bij… Anna!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week vertelde Anne over hun kinderkamer. Deze week laat Anna ons een kijkje nemen in hun woonkamer, vandaag ‘Een kijkje bij… Anna’!

Kijken jullie mee?

Anna | Hoi! Ik ben Anna, 24 jaar, getrouwd met Jan en mommy van 2 kids: Ayden van 3 en Yara-Fay van 1 jaar. We wonen nu bijna 3 jaar in dit huis met heel veel plezier, we hebben gezellige buren en het is een hele leuke buurt voor de kinderen! Vandaag een binnenkijker in ons huisje. Wij hebben de kamer en keuken in één, heerlijk ruim en ik vind het ideaal!

Woonkamer

Woonkamer

Woonkamer

Ons tv meubel ben ik zelf heel erg blij mee Mijn broer heeft hem voor ons gemaakt en iemand hier uit de buurt heeft er betonstuc op gedaan. Het zat al een tijdje in mijn hoofd en het perfecte tv meubel zag ik niet, of het was gigantisch duur…

Woonkamer

In de woonkamer zitten wij het meest heerlijk op de bank TV te kijken. Onze bank hebben wij gekocht bij Basiclabel in Hoorn. Deze bank zit echt heerlijk, als je er op gaat zitten wil je de bank ook! De kussentjes op de bank koop ik eigenlijk overal, gewoon als ik iets leuks zie. De salontafels zijn gemaakt door Hout en ambacht in Urk.

Keuken

Keuken

Keuken

Onze eethoek stoelen zijn van Riviera Maison tafel heb ik laten maken. De keuken komt bij Gerard Hempen vandaan uit Nieuwleusen. Hier zijn we ook nog steeds erg blij mee, heerlijk z’n grote keuken!

Kinderen

Kinderstoel

Aangezien wij ook twee kids hebben hou ik ook van spullen die wel een beetje bij ons huis passen. Zoals ons schommelstoeltje, de kinderen vinden hem top en hij staat ook nog eens super mooi! Het stoeltje is van Nuna en het kussentje van Ukje.

Vier jaar geleden was ik zwanger. Ons huis werd op dat moment nog gebouwd en inspiratie had ik niet echt. Het interesseerde me niet heel veel… Ik dacht ‘ik zie het wel in de winkel en als het allemaal komt zal het gerust wel bij elkaar passen’. Ik heb me er nooit echt heel erg in verdiept. Op dit moment interesseert het me wel en denk ik soms: ‘waarom heb ik dat gedaan, had ik maar beter na gedacht!’. Maar ik ben super happy met ons huisje! Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden.

Kus!
Anna

Wauw, wat een prachtig woonkamer en keuken Anna!

Wat vinden jullie van deze woonkamer en keuken?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge