Een kijkje bij… Anne!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week vertelde Marrinda over hun vrolijk woonkamer. Deze week laat Anne ons een kijkje nemen in de kinderkamer, vandaag ‘Een kijkje bij… Anne’!

Kijken jullie mee?

Anne | Ik ben Anne, 31 jaar en woon in Rijswijk in een maisonnette woning. We waren vanaf dat we op huizenjacht gingen verliefd op deze woningen maar ze waren steeds voor onze neus weg. Uiteindelijk is het toch gelukt en wonen we er aankomende augustus alweer 10 jaar.

Slaapkamer

Inmiddels is ons gezinnetje uitgebreid met twee mooie mannetjes waardoor ook deze kleine slaapkamer gevuld is. Het is klein maar fijn.

Slaapkamer

Ik heb ervoor gekozen om het kamertje licht te houden en wilde het niet te ‘baby achtig’. Aangezien ik het bij de eerste voordat hij een jaar was al zat was. Ze hebben beide het sloophout behang en dezelfde gordijnen zodat het één geheel is en de kamertjes groter ogen dan dat ze werkelijk zijn.

Slaapkamer

Ik ben een echte lowbudget shopper. De meubeltjes heb ik van mijn zusje gekregen. De leuke vosjes op deur en muur en het kussentje zijn van AliExpress. Het rekje met klemmen is van de kruidvat en de lampjes van de zeeman. De 2 houten rekjes heb ik gekocht bij Ikea.

Wat een lief kamertje Anne, al is het een kleine ruimte je hebt het erg leuk ingericht!

Wat vinden jullie van deze slaapkamer?

irma

3 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge