5 random favorieten van dit jaar

Het einde van het jaar is in zicht! En dan blik je toch eigenlijk altijd wel even terug op het afgelopen jaar. Zo wil ik vandaag 5 random favorieten van dit jaar laten zien. Niet in de juiste volgorde, en eigenlijk had ik er nog veel meer kunnen bedenken maar ik hou het er maar bij 5 om de lijst niet al te lang te maken. Verschillende dingen en producten, maar wel mijn favorieten!

Kijken jullie mee?

The body shop

The Body Shop body butter kerst

Het afgelopen jaar heeft The Body Shop echt wel mijn hart veroverd. Ik was altijd al fan van hun bathbombs, maar sinds ik hun andere producten beter leer kennen ben ik een nog grotere fan geworden! De kerstcollectie, en dan vooral de bodybutters, springen er voor mij op dit moment echt uit, heerlijke geuren!

ImPRESS Nails

ImPRESS nagels

Mooie nagels, ik hou er van! En het is natuurlijk helemaal mooi als ik het zelf kan, en het ook nog eens snel kan! De ImPRESS nails hebben super mooie kleuren en leuke printjes. Deze nagels droeg ik tijdens de kerstdagen!

Serie

Een serie die ik dit jaar (eindelijk) heb bekeken is Soof. Een heerlijke serie waar ik lekker voor ging zitten, ik kan niet wachten op het volgende seizoen!

Pyjamaset Velours

 

Huisspak

Ik vind het heerlijk om ‘s avonds lekker op de bank te kruipen met een lekker huisspak aan. Dit pyjamaset kreeg ik van Harm Hendrik voor Sinterklaas en is heerlijk zacht!

Planner
Mascha Planner wit

Zonder een planner zou ik denk ik niet meer kunnen. Ik schrijf er werkelijk alles in op! Alle artikelen en inspiratie voor mijn blog, boodschappen, to do’s etc. Deze Mascha planner ligt dan ook standaard op mijn bureau.

 

Wat zijn jou favorieten van dit jaar?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Unsplash

 

Geef een reactie

CommentLuv badge