Baantjer | De Cock en een dodelijk spel

De vakantie is weer achter de rug en het normale ritme is weer begonnen. Ik had in ieder geval het doel om èèn boek te lezen deze vakantie. En dat is gelukt! In augustus kwam namelijk het nieuwe Baantjer boek uit, en die moest natuurlijk meteen gelezen worden.

Kijken jullie mee?

Appie Baantjer, een van ’s lands meest geliefde schrijvers, heeft De Cock onsterfelijk gemaakt. Auteur en acteur Peter Römer heeft na het overlijden van Appie in 2010 de succesvolle ‘De Cock’-reeks voortgezet met nieuwe delen. Zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

Van de geliefde ‘De Cock’- reeks zijn alle delen leverbaar als boek en als e-book.

Baantjer

De Cock wordt opgeschrikt door de dood van de jonge tennisspeler Daniel Sanders. Hij is vermoord aangetroffen in een sportschool op de Wallen. Deze Daniel blijkt een talentvolle speler te zijn geweest, die na zijn jonge jaren op de Amsterdamse tennisclub GSM, meedraaide in het harde profcircus.

Tijdens het onderzoek blijkt deze vriendelijke jongen echter ook een duistere kant te hebben, en naarmate het onderzoek vordert ontdekken De cock en Vledder dat de tennisprof onderdeel lijkt te zijn van een sinister spel…

Baantjer

Bij deze nieuwe uitgave zit een overzicht van alle Baantjer boeken. Zo kun je aankruisen welke boeken je al hebt, en waar je nog naar op zoek moet om je collectie helemaal compleet te maken. Ik ga binnenkort eens kijken… maar ik denk dat ik al een heel eind kom!

De Cock en een dodelijk spel is vanaf nu verkrijgbaar voor €10,99.

Zijn jullie bekend met de Baantjer serie?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.
Dit artikel bevat een affiliate link.

Geef een antwoord

CommentLuv badge