Winter nails with Primark

Als we bij de Primark zijn kijk ik altijd even tussen de nagellak en make-up. Deze keer zag ik leuke nepnagels met een winters patroontje: sneeuwvlokken! Ik kon het niet laten, en voor deze prijs kon ik ze zeker niet laten liggen!

nepnges

De doosjes met nepnagels kosten bij de Primark €1,50 of €2,- , de moeite waard dus om even te testen. In de doosjes zitten 24 nagels, en er zijn heel veel soorten, kleurtjes en printjes te vinden. Dit keer nam ik dus de nepnagels met sneeuwvlokken mee. Ik vond ze erg lang, heb er iets afgeknipt en geveild, maar ze zijn behoorlijk langer dan mijn eigen nagels. Dit valt natuurlijk niet op als je ze allemaal zou plakken op 10 nagels. Ik vind het persoonlijk iets te druk worden als ik ze allemaal zou gebruiken, dus heb gekozen om er 2 te gebruiken en de 8 andere nagels te lakken met een mooi wit/grijs kleurtje van Pieces.

nails

Er zit een tubetje lijm in het pakje en deze werkt erg goed, plakt meteen! De nagels blijven erg goed zitten, in ieder geval 6 a 7 dagen. Eventueel zou je de lijm kunnen bewaren om ze nog een keer extra te plakken.
Dat ze maar €1,50 of €2,- kosten is natuurlijk geweldig, maakt het absoluut de moeite waard!

winternails

Gebruiken jullie wel eens de nepnagels van de Primark? Of andere merken?

irma_handtekening

13 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge