Verantwoord snoepen tijdens de feestdagen

Voor veel mensen gaat de sinterklaasperiode hand in hand met cadeau’s, lekker snoepen en chocoladeletters. Allemaal leuk en lekker natuurlijk, maar voor wie het toch een beetje gezond wil houden bieden de suikervrije producten van Greensweet-stevia uitkomst. Naast de bekende stevia druppels zijn er nu ook een suikervrije poedersuiker, strooisuiker en Belgische chocoladeletters verkrijgbaar. Fijne feestdagen!

Al maanden voor de feestdagen liggen de winkels vol met lekkernijen. Heerlijk! Maar pas wel op met al die lekkernijen. Gelukkig biedt Greensweet-stevia een oplossing. Stevia bevat namelijk geen calorieën, heeft geen effect op je bloedsuiker en veroorzaakt geen tandbederf. Dit maakt de producten ook zeer geschikt voor diabetici en kinderen.

Lekkere én verantwoorde Belgische chocoladeletters
Het Sinterklaasfeest is natuurlijk niet compleet zonder chocoladeletter. Daarom komt Greensweet-stevia dit jaar met een letter van Belgische chocolade die gezoet is met stevia. Zonder toegevoegde suikers, dus veel minder dikmakend dan de traditionele letters. De chocoladeletters zijn verkrijgbaar in puur en melk en kosten € 5,95 voor 140 gram.

chocoladeletters_01

Oliebollen met poedersuiker
Wie eet ze niet met oud en nieuw? Heerlijke oliebollen en appelbeignets met poedersuiker. Door de poedersuiker te vervangen door de verantwoorde Greensweet Icing bespaar je jezelf een hoop calorieën en zijn die oliebollen ineens een stuk minder ongezond. Greensweet Icing ziet eruit als gewone poedersuiker, maar het poeder is twee keer zo zoet als poedersuiker en ook erg lekker over pannenkoeken, poffertjes, gebak, cake en koekjes. Greensweet Icing is verkrijgbaar voor € 9,95 voor 400 gram.

chocoladeletters

Over Greensweet-stevia
Greensweet stevia is een natuurlijke suikervervanger zonder calorieën en kunstmatige zoetstoffen. De vloeibare stevia is ideaal om je koffie, thee, water, yoghurt of kwark te zoeten. Ik heb zelf de chocoladerepen mogen proeven, en ik moet zeggen; ik ben verrast! Ik had niet verwacht dat de chocolade zo lekker zou zijn!

Wat is jullie favoriete snoepgoed? En zou je deze chocoladeletters eens testen?

irma_handtekening-Persbericht-

7 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge