Plog: Valentijnsdag!

Vandaag laat ik jullie een anders soort overzichtje met foto’s zien: een Plog! Een plog (photo-log) is een dagboekje doormiddel van foto’s. Zo kunnen jullie zien wat ik op een bepaalde dag allemaal gedaan en meegemaakt heb. Ik heb al eens eerder een plog gedeeld over een speciaal uitje, maar vandaag deel ik een plog over Valentijnsdag. Dit was eigenlijk een ‘normale’ donderdag voor ons, maar het leek me leuk om jullie toch een kijkje te geven. Ik heb daar een aantal leuke foto’s gemaakt die ik natuurlijk graag met jullie wil delen!

Kijken jullie mee?

Dekbed

Op donderdag gaat Nina pas in de middag naar de Peuterspeelzaal, dus kunnen we in de ochtend lekker rustig aan doen. Gelukkig vind Nina dat helemaal niet erg! De avond ervoor had ik het behoorlijk koud dus had ik het extra dekbed op ons bed gelegd. Maar toen ik ‘s morgens naar buiten keek… scheen het zonnetje!

Zon

Wat een heerlijk begin van de dag!

Boodschappen

Ik moest even met Nina naar het dorp om boodschapjes te doen voor mijn ouders, ze hebben helaas allebei de griep flink te pakken!

Boodschappen

De buit voor vandaag! Oja… en Dora koekjes voor Nina.

Toby

Toen we weer thuis kwamen stond Toby ons al op te wachten, zo lief deze twee samen!

Sneeuwklokjes

Er komen al veel prachtige voorjaarsbloemen boven, zoals deze sneeuwklokjes. Het blad moet nodig even weggehaald worden zodat we extra kunnen genieten van al dit moois!

Squla

Nina gaat voor de lunch even lekker op de bank met Squla. Ze doet altijd 1 of 2 spelletjes die ik voor haar uitzoek en dan mag ze zelf spelletjes kiezen. Zo doet ze niet altijd dezelfde spelletjes.

Lunch

De lunch voor vandaag!

Samen

Om 13:30 gingen we richten de Peuterspeelzaal, Nina had er weer zin in!

Peuterspeelzaal

Ze ging al voor me uit richting haar klas. Gelukkig heeft ze haar draai helemaal gevonden, en vind vier dagdelen helemaal niet teveel, eerder te weinig!

Peuterspeelzaal

Nina had meteen de grootste lol met een klasgenootje, en ik kon vrijwel meteen weer terug naar huis.

Bloggen

In de tussentijd dat Nina op de Peuterspeelzaal zit werk ik wat aan dit artikel, en bewerk ik vast wat foto’s.

Tuin

Maar het mooie weer trok met toch naar buiten om alvast wat blad te verwijderen uit de tuin.

Tuin

En kijk eens wat voor moois er allemaal al tevoorschijn kwam!

Valentijn

Rond 17:00 uur kwam mijn man thuis met een mooi bosje bloemen en heerlijke chocolaatjes voor mij… en Nina. Van ons kreeg hij een setje van Rituals met producten voor zijn baard. We doen eigenlijk nooit iets uitgebreid speciaal op Valentijn, maar toch altijd een klein cadeautje!

Spinazie

Als avondeten deden we lekker makkelijk… diepvriesspinazie!

Bad

Nina had ‘s middags heerlijk buiten gespeeld en was ook in de zandbak geweest. Ik kan haar niet gelukkiger maken dan met een ‘gekleurd bad’!

Verder hebben we ‘s avonds eigenlijk niets bijzonders meer gedaan. Lekker opgefrist en nog even een serie op Videoland gekeken, en vroeg op bed! Dit was onze ‘normale’ donderdag, hopelijk vonden jullie het leuk om een kijkje te nemen.

Wat hebben jullie met Valentijnsdag gedaan?

irma

 

Dit artikel bevat affiliate links.

Geef een reactie

CommentLuv badge