Een kijkje bij… Didem!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week namen we een kijkje in de mooie woonkamer van Marije. Deze week laat Didem ons een kijkje nemen in hun keuken, vandaag ‘Een kijkje bij… Didem’!

Kijken jullie mee?

Didem | Hallo! Mijn naam is Didem en ik ben 30 jaar. Samen met mijn partner zijn wij trotse ouders van onze dochter Elis van 5 maandjes oud! Sinds 3 jaar wonen wij in een ruime hoekwoning. Het is in een nieuwbouwwijk met veel jonge gezinnen dus dat maakt het hier heel leuk en gezellig wonen!

In het dagelijkse leven ben ik veel bezig met interieur en volg ik graag de nieuwe trends. Mijn wooninspiratie haal ik met name van Instagram en Pinterest. Ook houd ik er van om heerlijk rond te dwarrelen in woonwinkels en ideeën op te doen voor ons eigen huis. De keuken is een goed voorbeeld waar we onze ideeën op een leuke manier tot uitvoering hebben mogen brengen. Onze ideeën over de keuken? Kasten in Scandinavische stijl, een bar met kastjes eronder en een betonlook keukenblad.

Veel keukenleveranciers konden het geen wat we exact wilde niet leveren. We kozen daarom voor volledig maatwerk. Mijn partner kende via via een keukenboer in Tholen en toen we in gesprek gingen met hem vertelde hij dat hij onze wensen waar kon maken!

Keuken

Zo hebben wij gekozen voor een bar tegen de muur en dat wanneer je er zit mooi naar buiten kan kijken. Voor ons is het dan ook de ideale plek om even snel te ontbijten net voor het werken!

Keuken

Toen wij deze mooie kookplaat met vier kookpunten naast elkaar zagen waren wij meteen verkocht. Super handig tijdens het koken! Ook onze keramiek keukenblad is heel praktisch. Je kunt er hete pannen op zetten zonder dat er iets met het aanrecht gebeurt.

Keuken
Aan deze kant zit onze koelkast, bakoven en voldoende opbergruimte voor onze keukenspullen. Met wat groen ziet deze kant van de keuken er veel meer gezelliger uit! Drie jaar later zijn we nog altijd tevreden met onze keuken en genieten we er elke dag weer van! #happy!

Ben je benieuwd naar nog meer foto’s van ons huis? Check dan mijn Instagram!

Groet,
Didem

Wat een prachtige keuken Didem! Ik ben benieuwd naar de rest van jullie huis!

Wat vinden jullie van deze keuken?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge