My Pinterest favorites #44 Autumn

De zomer is nu toch echt afgelopen, en we gaan direct de herfst in! De regen tikt weer tegen het raam, je waait bijna uit je jas en de bladeren vallen weer naar beneden. Ook dit vind ik eigenlijk wel weer heerlijk! De zomer heb ik echt afgesloten en ik vind het nu tijd worden voor warme truien, warme chocolademelk, boswandelingen en kaarsjes. In dit artikel is veel inspiratie te vinden voor de herfst. Ga lekker zitten voor dit verzamelartikel, en neem zeker even een kijkje op mijn Pinterest account!


Kijken jullie mee?

Fashion

Decoraties

Knutselen

 

Quotes

 

Hebben jullie alweer zin in de herfst? Lekker een grote boswandeling maken, paddenstoelen zoeken, dikke truien, warme chocolademelk, plaidjes, kaarsjes aan en lange Netflix avonden. Ik heb er wel weer zin in! Ook van deze tijd van het jaar kan ik zeker genieten. Laat de wind maar waaien, laat het maar (af en toe) regenen, en laat de blaadjes maar weer vallen! Wij gaan er gewoon lekker van genieten.

Jullie mogen mij natuurlijk ook volgen op Pinterest daar vind je veel meer inspiratie voor school, maar ook lekkere recepten, interieur, knutselen, diy en andere inspiratie! Zie ik jullie daar weer?

Wat is jullie favoriete seizoen?

irma

 

Geef een reactie

CommentLuv badge