Mijn maand in foto’s #09 | Limburg, Sauna en heel veel pijn!

De maand september is alweer achter de rug! Ik denk dat de laatste zomerse dagen ook geweest zijn dus nu kunnen we echt gaan uitkijken naar de herfst en natuurlijk de winter! Deze maand begon erg leuk met een weekendje weg maar eindigde met heel veel pijn… Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 25 september! Ook vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand september stond in het teken van Limburg, Sauna en heel veel pijn!

Kijken jullie mee?

Bakkerij Bart

Eind vorige maand gingen we naar Hoeve Hommerich op bezoek bij mijn ouders die daar op vakantie waren. Op vrijdagmorgen moest Nina nog een ochtendje naar school dus onze morgen begon met een lekker ontbijtje bij Bakkerij Bart! 

Kippen kijken

Nina had een groot doel dit weekend, alle eieren van de kippen verzamelen! 

Eten

Verder werd er dit weekend lekker gegeten….

eten

En nog meer gegeten! We hebben een gezellig weekend gehad, en zijn we nog steeds niet uitgekeken op Zuid Limburg! 

Sinterklaas

Begin deze maand kreeg ook ik er mee te maken. Er werd een foto van mijn Instagram account verwijderd. Het gaat om een geweldige foto van Nina bij ons thuis samen met een zwarte piet. Zo jammer…

Nina gaat alweer een maandje naar school en geniet volop! Via een app krijgen wij af en toe foto’s te zien van de juf. Dit is natuurlijk erg leuk omdat de ouders de school niet meer in mogen, zo blijf je toch een beetje op de hoogte.

Ontspullen

Ik kreeg een flinke opruim-bui! Via een weggeefhoek op Facebook kwam ik een berichtje tegen van een vrouw die gezinnen die het financieel wat moeilijk hebben graag wilde helpen tegen de feestdagen. Ze was vooral op zoek naar kleding en speelgoed. Dus ik ben de zolder opgegaan en heb flink kunnen opruimen!

Tomaten

Ook zijn er deze maand nog flink wat tomaten bij gekomen aan onze plantjes.

Paprika

En zelfs een paprika! 

Sushi

Mijn broertje moest een langere tijd weg voor zijn werk dus hebben we onszelf maar even getrakteerd op heerlijke Sushi! 

Tuin

Maandagavond 7 september was het nog heerlijk weer dus kon ik even een uurtje in de tuin bezig. De tuin ziet er weer stukken beter uit, en dat uurtje werkt ook wel weer ontspannend 😉 

Stokjes vallen

Soms heb je van die dagen dat je eerst een pak rijst laat vallen en daarna een potje cocktailprikkers…

Basketbal

‘s Avonds kon ik mijn energie even kwijt in een potje basketbal.

Vanilla Pumpkin

Deze maand kreeg ik de heerlijke Vanilla Pumpkin lijn van The Body Shop. Een heerlijke herfstgeur! 

Kleding Nina

Donderdag 10 september liep ik even langs Zeeman en zag ik deze leuke broeken en shirtje! Altijd fijn om als extra te hebben, de kleding met Nina gaat extra snel nu ze weer naar school gaat. Helaas was de linker broek een mismodel voor haar, maar het rechter setje draagt ze met veel plezier! 

Baantjer

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op (Nederlandse) politieseries! Deze maand heb ik het nieuwe boek van Baantjer gelezen, net als alle andere delen had ik het boek zo uit! 

Sinterklaas

‘s Avonds hadden we vergadering over de Sinterklaas intocht van dit jaar. Het gaat anders zijn dan alle andere jaren, maar we maken er zeker weer een feestje van! 

Janzen

Zaterdag 12 september mocht Nina logeren bij mijn ouders en besloten wij om naar de sauna te gaan. Deze foto maakte ik voor mijn moeder omdat zij de producten van Janzen zo fijn vind.

Nina kwam thuis met dit kunstwerk van de Ark van Noach. Ik zie het hoor! 

Helaas ging het dinsdag 15 september tijdens een potje basketbal helemaal mis. Ik was gewoon aan het rennen toen ik door mijn heup zakte en met de volgende stap door mijn andere heup. Ik had meteen door dat het niet goed zat en ben de dag erna naar de dokter en het ziekenhuis geweest voor foto’s. Een rugwervel bleek iets verschoven te zijn, dus moest ik starten met fysio. Helaas is daar de wachttijd nogal lang… Bij Kruidvat kocht ik dit balanskussen om alvast een beter houding achter de pc aan te nemen.

Lopen 

Donderdagmorgen stuurde ik deze foto in onze famillie app om te laten zien dat ik in beweging was.

Deze heerlijke Hair & Body Mists zijn perfect voor de nazomer dagen! 

Nina

Afgelopen zaterdag maakte ik deze foto van Nina in de tuin… een toevalstreffer! 

 

Deze maand staat dus niet vol met foto’s met leuke uitjes, uitstapjes en andere gezellige dingen. Halverwege de maand ging het dus niet helemaal goed en vanaf toen zijn er dus ook stukken minder foto’s gemaakt. Gelukkig gaat het nu iets meer de goede kant op en mag ik starten met de fysio. Hopelijk ben ik snel weer de oude!

Hoe was jullie maand september?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge