Mijn week in foto’s #45

Het werd weer tijd om een nieuwe ‘Mijn week in foto’s’ te plaatsen. Dit keer week 45 alweer, de tijd gaat super snel! Afgelopen week was een hele leuke week. We hadden feest want Harm Hendrik was jarig! Verder heeft Nina heel veel gespeeld, super leuke leeftijd nu, ze krijgt alles door, en begint wat te brabbelen. Zondag was een heerlijke relax-dag voor ons, na een best wel drukke week van feest en sint-vergaderingen.

Kijken jullie mee?

Maandag:

was

Zucht, mijn maandagmorgen is begonnen met deze wasmand, eerst maar even strijken dus!

spelen

Heerlijk de hele middag spelen, ik heb Nina niet gehoord!

gevonden

Jaaaa deze zocht ik net mama! Dat moet Nina echt gedacht hebben op deze foto 😉

Dinsdag:

winterjas

Phoe wat was het koud! Tijd voor de winterjassen! Deze jas heb ik gekocht bij de Zeeman voor Nina, super leuk en een klein prijsje! Oma maakt er nog een super leuke shawl en muts voor haar bij.

Woensdag:

kipgril

Feest! Mijn lieve man, en de lieve papa van Nina is 26 jaar geworden! We vieren het niet vandaag want hij moest gewoon werken. Natuurlijk kreeg hij van ons al wel vast zijn cadeautjes: een kipgril van ROOKmetSMAAK en een heerlijke parfum.

Donderdag:

sticker

Vandaag kwam er een pakket van Pixers binnen, binnenkort lezen jullie hier meer over!

Vrijdag:

simba

Simba vind het wel prima dat ik het schapenvacht weer van de zolder heb gehaald, lekker warm zo voor de kachel!

slapen

S’avonds als wij zelf op bed gaan kijk ik altijd even bij Nina, vaak ligt ze in de meest vreemde houdingen. Dit keer ligt ze zo heerlijk ontspannen met haar knuffeltjes dat ik er even een foto van moest maken.

Zaterdag:

taart

Vandaag vierde we de verjaardag van Harm Hendrik, met heerlijke gebakjes!

salade

En natuurlijk heerlijke slaatjes.

Zondag:

toby

Een heerlijk relax-dagje, Toby was het helemaal met ons eens!

 

Hoe was jullie week?

irma_handtekening

4 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge