Mijn maand in foto’s #07 | Afscheid, Basisschool en Uitjes!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 26 juli! Dit keer iets eerder in verband met de vakantie maar ook vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand juli stond in het teken van afscheid nemen, de basischool en leuke uitjes! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Basisschool

Aan het einde van vorige maand was het dan zover, Nina kreeg een kaart van de basisschool! Het was een uitnodiging om een middagje te komen kijken in haar nieuwe klas. Ze had er erg veel zin in!

Brandweer

Er was een leuke dag door de brandweer georganiseerd in verband met hun 80 jarig jubileum. Veel te doen en te beleven, ook voor de kinderen!

Brandweer

Thuis hadden we het met Nina al even over Brandweerman Sam gehad, een grote favoriet van Nina. Ze zou hem een handje geven en feliciteren. Maar toen het zover was kwam ze toch echt niet dichterbij dan op deze foto…

Peuterspeelzaal

Deze maand stond in het teken van de laatste keren naar de Peuterspeelzaal. Nina genoot er nog even extra van!

Basisschool

Op 1 juli mocht ze een middagje naar de basisschool om te komen kijken en ‘wennen’. Ik mocht echt niet langer dan 3 minuten van haar blijven dus het was helemaal goed!

Kruidvat Limited Edition

Deze maand kwam er een artikel online over de Zomerse Limited Edition Douchegel Coco Paradise & Pineapple & Handmousse Watermelon. Heerlijke zomerse producten voor tijdens deze warme dagen!

Schoonmaken

De laatste keren naar de Peuterspeelzaal… dat betekend ook schoonmaken! Ik kreeg dit keer een soort bouwstenen met magneten mee naar huis.

Roos

De roos die ik vorige maand in onze tuin heb geplant doet het erg goed! Er komen steeds meer knoppen aan, en de bloemen zien er echt prachtig uit.

Gymtas

Via het Instagram account van ‘Liefs van Cindy’ had ik een tegoed gewonnen. Daarvan bestelde ik onder andere deze leuke tas met Nina haar naam er op. Alvast een mooie gymtas voor naar school!

Vis

Nina was in de wasbak aan het spelen met wat speelgoed visjes voor in bad… Totdat ze er een in het putje had gestopt, oeps!

Stofzuiger

Onze stofzuiger maakte op een gegeven moment zo’n harde pieptoon dat het niet meer te doen was. Dit is ons nieuwe vriendje voor de komende tijd.

Afscheid Peuterspeelzaal

Op 8 juli nam Nina afscheid bij haar eerste klas van de Peuterspeelzaal. Wat vond ze het spannend, maar ook leuk!

Afscheid Peuterspeelzaal

Ze kreeg zelfs een echt diploma!

Smink

Op 10 juli was het juffenfeest en mochten alle kinderen verkleed komen. Nina ging als tijger/panter en zat goed in haar rol de hele dag!

Uitspraken

Ik heb een boekje gekocht waarin ik de uitspraken van Nina kan opschrijven, leuk om te bundelen voor later! In dit artikel kun je alvast een paar uitspraken lezen.

Achterwand overkapping

Ik had het al een tijdje in mijn hoofd zitten: de achterwand van onze overkapping zwart maken! Na veel wikken en wegen hebben we het toch gedaan, en wat zijn we er blij mee! Hier ga ik na mijn vakantie een los artikel over maken zodat jullie precies kunnen zien hoe het geworden is.

Bloemen

Op 13 juli waren we even in Zwolle en kocht Harm Hendrik dit prachtige (en grote!) boeket op de markt.

Kabouterbos

Op 15 juli zijn we naar het Kabouterbos in Dronten geweest. Het is hier vlakbij, maar wij waren er nog nooit geweest! We vonden het een erg geslaagd uitje, en hier kan ik jullie ook zeker meer over vertellen.

Kinderboerderij

Ook zijn we nog een ochtend naar de kinderboerderij in Emmeloord geweest. Deze kinderboerderij is vrij groot, en er zit een prachtige speeltuin bij. Een geslaagd uitje voor jong en oud!

Koffie

Daarna gingen we nog even langs Intratuin voor een cadeautje, en een lekker kopje koffie!

Kasten opruimen

Af en toe (heel af en toe) heb je van die momenten dat je al je kasten leeg gooit en even opnieuw in wilt richten. Dit was zo’n moment!

Alpro ijskoffie

Deze ijskoffie’s van Alpro kwamen precies op tijd voor de warme dagen!

Lunch

Met deze warmere dagen bestaat onze lunch meer uit fruit, heerlijk!

Simba

Ook Simba had het erg warm…

Tafel

Afgelopen week heeft Harm Hendrik een tafelblad gemaakt voor onze nieuwe tafel onder de overkapping.

Tafel

En natuurlijk ging er meteen een kleurtje op!

Verder bestond afgelopen week uit veel zwemmen in het zwembadje, voor de waaier zitten en ijsjes eten. Ik denk bij jullie ook! Vanaf nu neem ik even 3 weken vakantie op mijn blog, maar natuurlijk plaats ik vast nog wel op mijn Instagram en Facebook.

 

Hoe was jullie maand?

irma

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge