28TH BIRTHDAY WISHLIST

Aankomende zondag is het 28 juli, en dat betekend dat ik er weer een jaartje bij op mag tellen! Ik hoop dan alweer 28 jaar te worden. Nu kwamen natuurlijk al de vragen wat ik graag voor mijn verjaardag zou willen krijgen, maar dat vind ik zo moeilijk! Ik vind het hartstikke leuk om een cadeautje te krijgen, maar om iets voor mezelf te bedenken vind ik altijd lastig. Ik heb geprobeerd een wishlist te maken, dit zijn producten die ik eigenlijk altijd al leuk vind en waar je me het hele jaar door blij mee zou kunnen maken!

Kijken jullie mee?

Wishlist

wishlist

  1. De nieuwe Zij lacht Bijbel ben ik al vaker tegen gekomen op social media en trekt mij erg. Een prachtige vormgeving, makkelijk taalgebruik en veel stof tot nadenken. Zodra deze Bijbel weer verkrijgbaar is zou ik hem graag krijgen of bestellen!
  2. Ik ben dol op notitieboekjespennen, stickers, planners etc. Die kan ik altijd wel goed gebruiken, en vind ik erg leuk om te krijgen!
  3. Vorige week heb ik samen met mijn moeder de achterwand van onze overkapping zwart gebeitst. Hier zou ik graag een aantal ronde borden, placemats en schalen ophangen bij elkaar. Ik heb er zelf al twee, maar er mogen er zeker nog een aantal bij!
  4. De producten van Treatsments vind ik echt heerlijk! Bij Massagepraktijk Alie Post worden deze producten verkocht, en vooral de bruisballen neem ik regelmatig mee naar huis.
  5. De kettingen van Vedder&Vedder vind ik erg mooi en subtiel. De twee initialen die je er in kunt plaatsen maken het natuurlijk erg bijzonder en persoonlijk.
  6. Ik ben dol op de gezichtsmaskers van The Body Shop! Dat weten jullie denk ik allemaal wel. Daar kun je me dus ook echt een plezier mee doen.
  7. Met planten (en ook bloemen uiteraard) kun je me het hele jaar erg blij mee maken. We hebben altijd wel een plekje voor een mooie nieuwe plant, en ik geniet daar ook zeker van.

 

Wat vraag jij voor je verjaardag?

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Unsplash
Dit artikel bevat affiliate links.

Geef een reactie

CommentLuv badge