Mijn maand in foto’s #06 | Planten, Zwemmen en Uit eten!

Hoera! De zomer is begonnen! Na veel regenachtige dagen waren we er ook wel even aan toe. Lekker buiten genieten. De maand juni is alweer bijna achter de rug! Een maand waarin weer meer versoepelingen kwamen waar we ook gebruik van hebben gemaakt. In dit maandoverzicht vind je vooral foto’s van nieuwe planten, zwemmen en uit eten!

Kijken jullie mee?

Planten

Mijn moeder had gevraagd of ik even met haar de boodschappen wou doen. Geen probleem natuurlijk! Ik kwam zelf thuis met mooie (hang)planten voor in de tuin.

Nina tuin

In onze tuin komt steeds meer in bloei, en ook Nina vind het allemaal erg mooi (en lekker ruiken!).

JOJO

Mijn broertje was weer even een paar dagen op Urk, en dan gaat zijn poesje gewoon gezellig mee!

White Musk

Van The Body shop kreeg ik deze heerlijke Eau de Toilette. Een heerlijke geur voor deze tijd van het jaar!

Blue

Zaterdag 5 juni hadden we iets te vieren, en dat deden we bij Restaurant Blue. We hebben genoten!

Knie

Na enthousiast een dijkje oprennen stootte ik helaas mijn knie, hier heb ik een aantal dagen flink last van gehad!

Aardbei

De aardbeien zijn onderweg!

Pioenrozen

En ook de pioenrozen staan weer bijna in bloei!

Nina Rookmetsmaak

Zaterdag 12 juni waren mijn ouders een nachtje weg. Nina mocht dus samen met mij alle bestellingen voor ROOKmetSMAAK afhandelen en bezorgen.

Zomer camping

Zondag 13 juni was het een heerlijke zonnige dag! We gingen even op bezoek bij Harm Hendrik zijn ouders op de camping.

Zwembad

En de week die daar op volgde bleef zonnig en warm! Voor het eerst dit jaar zetten we het zwembadje neer, een groot succes om lekker even af te koelen.

Brief

Als je een brief van de provincie krijgt verwacht je toch dat ze wel snappen dat je geen link kan plaatsen in een brief…

Pioenrozen

Woensdag 16 juni was het zover! De pioenrozen stonden prachtig in bloei. Jammer genoeg is het altijd maar van korte duur…

Bodybutter

Ben je nog op zoek naar een heerlijke Body Butter voor deze warmere dagen? Ik heb een artikel geschreven over deze drie Body Butters van The Body Shop.

Zwembad

Nog lekker even afkoelen na een lange dag op school!

Schoonmaken

Het einde van het schooljaar is in zicht, dus kreeg Nina 2 tassen speelgoed mee om schoon te maken. Helemaal geen probleem natuurlijk, al zijn de klei figuurtjes toch niet mijn favoriet om schoon te maken 😉

Muskatlon

Sameena van der Mijden loopt 1000 km hard in 10 dagen om aandacht te vragen voor gedwongen prostitutie en mensenhandel. Afgelopen vrijdag kwam ze door Urk, dus moedigden wij haar natuurlijk aan!

Schoenen

Erik ging op stap met Nina en ze kreeg een paar mooie nieuwe schoenen. In tussentijd kreeg ik allemaal foto’s, hartstikke leuk! Ze heeft mooie witte sneakers uitgezocht met een zebraprint, en ze zijn hartstikke snel volgens Nina!

Facebook

Plotseling kon ik bijna niets meer op Facebook. Al snel was ik er achter dat ik niet de enige was die de melding kreeg en het een bug bleek te zijn. Voor mij prive niet zo’n groot probleem maar zakelijk was het toch wel even vervelend. Gelukkig was het probleem na twee dagen opgelost!

Vaderdag

Zondag was het vaderdag! En dat betekent natuurlijk een lekker ontbijtje maken voor de liefste papa. Nina had een prachtig poppetje gemaakt met haar wat zelf groeide (een plantje) en een gedichtje. Ook hadden we samen nog wat kleine cadeautjes uitgezocht.

Duikbril

Nina had het al heel lang over een duikbril ‘met zo’n ding eraan’, een snorkel dus! Ik had al een paar keer gezegd dat als het weer mooi weer zou zijn we bij Action gingen kijken. Maar afgelopen week viel mijn oog op deze set bij Kruidvat!

Duikbril

Uit school kreeg ze hem in de auto… en kijk dit gezichtje nou!

 

Hoe was jullie maand juni?

irma

Geef een antwoord

CommentLuv badge