Restaurant Blue | Van proeven naar beleven

Afgelopen maand waren mijn ouders 35 jaar getrouwd. Een mijlpaal! Ze namen ons mee naar een vrij nieuw restaurant bij ons in het dorp: Restaurant Blue. Voor mij was het de eerste keer dat ik daar ging eten, en ik kan jullie alvast vertellen: dat was niet de laatste keer!

Kijken jullie mee?

Restaurant Blue

Het restaurant ziet er erg mooi en sjiek uit. De kleur blauw komt uiteraard veel terug, samen met zwart en hout. De tafels zijn erg mooi gedekt, en buiten is een erg groot en ruim terras waar je heerlijk kan zitten.

Dinerkaart restaurant Blue

Toen we de kaart hadden gekregen werd ons uitgelegd dat er een aantal kleine gerechten op de kaart stonden en de andere gerechten allemaal hoofdgerechten waren. Er staan verschillende keukens op de kaart, waaronder de Amazing Asia. Hier staan ze grotendeels om bekend. Ik dacht altijd dat ik sushi nooit lekker zou vinden, maar dat is zeker veranderd!

Hieronder laat ik jullie een aantal foto’s zien wat wij deze avond zoal hebben gegeten.

Restaurant Blue

Nadat we de kaart hadden bekeken hebben we besloten om ons gewoon de hele avond te laten verrassen. Als eerste werden deze mooie borden voor ons neergezet met diverse hapjes uit de Amazing Asia keuken.

Restaurant Blue

Restaurant Blue

Restaurant Blue

Restaurant Blue

Ook kregen we heerlijke King Crab om te delen samen, genieten!

Restaurant Blue

Restaurant Blue

Restaurant Blue

Omdat mijn ouders 35 jaar getrouwd waren hadden ze als verrassing dit bord gemaakt met daarop sterretjes.

Restaurant Blue

Als toetje kregen we 2 tapas torens met heel veel verschillende soorten ijs, pudding en fruit.

Zelf had ik nog nooit bij Restaurant Blue gegeten, maar mijn mening over de Aziatische keuken, waar ze toch wel om bekend staan, is absoluut veranderd. Wij hebben een hele gezellige avond gehad en vooral lekker gegeten. De bediening was erg vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Ze waren vooral erg netjes wat soms in andere restaurants nog wel eens tegenvalt. Er werden bijvoorbeeld witte handschoentjes aangetrokken als ze de wijnglazen weghaalden die niet werden gebruikt. Ook was er ruimte voor een praatje en wat meer uitleg over de keuken.

Voor ons is Restaurant Blue momenteel het nummer 1 restaurant van Urk!

Hebben jullie al eens bij dit restaurant gegeten?

 

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge