Mijn Instagram feed

Het leukste social media platform vind ik momenteel Instagram. Mooie foto’s, kort verhaaltje en makkelijk doorheen te scrollen!Β Vandaag laat ik jullie 5 willekeurige foto’s zijn van mijn feed.

Kijken jullie mee?


instagram_toby

Na het schoonmaken van mijn raam had ik niet meteen mijn decoratie (gewoon…takken van buiten je-weet-wel) weer in de pot gezet. Toby zag zijn kans schoon en ging de binnenkant van de pot maar eens bekijken!

instagram_taart

Nu ik deze blog maak en opzoek was naar de foto’s die ging gebruiken kwam ik ook deze heerlijke bokkepootjestaart tegen. Meteen een herinnering om deze taart nog eens te maken, hij was zooooo lekker!

instagram_geboren

Natuurlijk mocht ik deze foto niet overslaan. De foto die ik vroeg in de ochtend plaatste op 18-04-2015 met de mededeling dat onze dochter Nina is geboren!Β Wat een kleintje he!?

instagram_landelijk

Toen mijn man en ik op zoek gingen naar een woning waren we het er snel over eens dat dit geen huis zou worden midden in het dorp. We wilden graag (veel) ruimte om de deur, en heerlijk buiten kunnen leven. Dat is gelukt! We hebben een prachtige arbeiderswoning gekocht met aan de achterzijde dit uitzicht, HEERLIJK! Vaak ga ik met Nina even naar dit plekje om naar de schaapjes en geiten te kijken.

instagram_jarig

En de laatste foto alweer! Net plaatste ik nog de foto dat Nina was geboren, hier is ze alweer 1 jaar! Ik zal niet de enige zijn die zegt dat het allemaal veel te snel gaat, maar het is echt zo! (Ondertussen is ze alweer 1,5 jaar).Β Deze foto blijf ik geweldig vinden, ze vind de taart vast niet lekker! πŸ˜‰

Wil je meer foto’s zien die ik wekelijks plaats op mijn feed? Kom dan een kijkje nemen!Β En als je me nog niet op Instagram volgt, mag dat natuurlijk!

Hebben jullie Instagram? Of gebruiken jullie liever andere Social Media kanalen?

25 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge