Dutch Design Brand brengt kerstboom en kerststal van karton

Nog maar 9 weken te gaan en het is alweer Kerst! Het is ook al wel te merken, de dagen worden korter, het wordt kouder en het plannen van de Feestdagen staat weer voor de deur. Speciaal voor de Kerstdagen heeft Dutch Design Brand twee speciale producten ontworpen. Vier dit jaar een Dutch Design X-mas met een kerstboom en kerststal van karton. Twee geweldige eyecatchers die perfect aansluiten op de rest van het assortiment van dit Nederlandse merk.

Met de hele familie de kerstboom optuigen is in vele huishoudens een familietraditie. Alleen een groene dennenboom valt vaak uit en een kunstboom geeft lang niet altijd een kerst-gevoel. Is het dit jaar weer de vraag wat je gaat doen met de kerstboom? Probeer dan eens de Dutch Design Christmas Tree. Deze boom is gemaakt van FSC gecertificeerd karton, zet je in een mum van tijd in elkaar en is weer eens iets anders dan een ‘gewone boom’. Omdat je de boom meerdere jaren kunt gebruiken is het ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. De bijpassende kerststal van karton maakt het plaatje helemaal compleet. 

Merry Dutch Design X-mas!

De creatiefste kerstboom ter wereld
Wil je de kerstboom niet compleet vervangen, gebruik hem dan als woonaccessoire of maak er een leuk DIY project van met de kinderen. Uiteraard kun je de boom versieren met slingers, lichtjes en een piek. Maar wat misschien nog wel leuker is… ga aan de slag met potloden, stiften, verf en glitterlijm en maak je eigen kerstcreatie. De kerstballen die je uit de verpakking drukt kun je helemaal naar wens pimpen. Naast kerstboom en knutselproject, kan de boom ook goed dienst doen als wensboom. Zet hem in de kamer tijdens het kerstdiner en laat iedereen er iets aardigs opschrijven of plakken.

kerstboom
Dutch Design Christmas Tree € 21,50

Kerststal van karton
In veel huishoudens vind je een kerststal; een oude of nieuwe, moderne of klassieke, eentje van stof, hout, steen of papier. Maar eentje van karton, dat is uniek te noemen. Als aanvulling op de kerstboom heeft Dutch Design Brand een kerststal ontworpen van FSC gecertificeerd karton. Kunstenaar Meli Kuhn heeft de illustraties bedacht, die ontroeren door hun eenvoud en schoonheid. Naast Jezus, Maria en Jozef kun je alle andere figuren uit het kerstverhaal uit de doos tevoorschijn toveren. Nadat de kerstgroep eruit is gehaald, vouw je binnen 10 seconden een kerststal van de verpakking.

kerststal_01
Dutch Design Kerststal € 16,95

Over Dutch Design Brand
Dutch Design Brand staat voor praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Eigenaren Tim Várdy en Suzan Bergman vinden het belangrijk dat ze betaalbaar design bieden dat toegankelijk is voor een grote groep mensen, met respect voor mens en milieu als basisvoorwaarde. Bekijk de complete collectie op www.dutchdesignbrand.com.

Ikzelf ga voor de ‘echte’ kerstboom, iedere dag stofzuigen in december, maar ik vind het een stuk gezelliger, en het ruikt zo lekker! Misschien zou ik de kerstboom van karton in het kleinste formaat wel leuk vinden op een andere plek in het huis, maar niet als vervanging. Toen ik dit persbericht binnenkreeg was ik meteen verliefd op het kerststalletje, die zou ik wel erg leuk vinden bij mijn ‘echte’ kerstboom!

En wat vinden jullie? Gaan jullie voor een ‘echte’ kerstboom, een kunstboom of proberen jullie dit jaar de kerstboom van karton?cropped-Irma_handtekening.png

-Persbericht-

9 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge