Instagram TAG

Mijn favoriete social media kanaal is toch echt wel Instagram. Lekker scrollen door alle foto’s, veel inspiratie opdoen en gemakkelijk op de hoogte blijven van iedereen. Ik heb al eens eerder over mijn Instagram feed geschreven, maar dat is toch alweer een hele tijd geleden. Deze tag blikt nog even terug op 2017, ik vertel jullie over mijn foto’s op Instagram van vorig jaar.

Kijken jullie mee?

Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?

Instagram foto

Gelukkig kunnen we dat via ‘bestnine’ bekijken! Deze negen foto’s werden door jullie het meest geliked in 2017. De foto met de meeste likes was de eerste foto hierboven. Hier staat Nina op met ballonnen en een grote 2.

De tekst bij deze foto is:
?H O E R A ?
Nina 2 jaar! Wat gaat de tijd snel… van een klein baby’tje naar een heerlijke peuter!

Deze foto kreeg van jullie maar liefst 238 vind-ik-leuks!

De tweede foto vonden jullie ook erg leuk. Dit was een foto van een stuk van het artikel wat in de plaatselijke krant heeft gestaan. Deze foto kreeg van jullie maar liefst 221 vind-ik-leuks!

 

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram in 2017?

Deze foto is gemaakt op oudjaarsdag bij de Orca op Urk. De tekst bij deze foto was dan ook:

✨O U D J A A R S D A G✨
Vanmorgen hebben wij nog even lekker gewandeld over de havens, heerlijk met die harde wind! ✨Ik wens jullie allemaal een hele goede jaarwisseling! ✨

Wat is de allereerste foto die je (in 2017) plaatste op Instagram?

De foto plaatste ik op 1 januari om iedereen een gelukkig en gezond 2017 toe te wensen.

Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf op staat?

Deze foto samen met Nina vind ik toch echt wel het leukste! De foto is gemaakt voor het artikel wat in de plaatselijke krant heeft gestaan over mijn blog.

Van welke Instagramfoto uit 2017 krijg jij ter plekke heimwee?

Als ik deze foto van Nina zie verlang ik toch echt wel weer naar de zonnige dagen. Lekker weer buitenleven! Het is dan ook echt wel een zomerse foto.

Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 op Instagram deelde?

Deze pasta en pizza hebben wij gegeten toen we in Limburg op vakantie waren. Het was gemaakt door La Bruschetta in Gulpen, en daar gaan we dit jaar zeker weer heen, zo lekker!

Wat is de allerleukste foto die je in 2017 maakte van een (huis)dier?

Deze foto van Simba vind ik echt geweldig! Heerlijk onschuldig, en ook meteen zoiets van ‘waarom stoor je mij’?

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij dit jaar het meest?
Ik gebruik niet echt een filter over mijn foto’s maar sinds een paar maanden verhoog ik wel altijd de helderheid en de scherpte. Sinds een paar weken probeer ik in mijn feed echt een eenheid te creëren.

Wat zijn jouw meest gebruikte hastags op Instagram?
Phoe daar moet ik even over nadenken! Bij iedere foto probeer ik een aantal standaard- en unieke hastags te plaatsen. Maar in 2017 waren het denk ik vooral de hastags #tweedehands, #eenkijkjebij, #mijnkleinemeisje en #landelijkwonen.

Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?
Ik kan zeker geen top 3 maken, er zijn meerdere accounts die ik graag volg zoals de mama’s Elise-Joanne, Mama-to-the-Max, Shifra en huisje.vol.liefde. Maar ook de foodaccounts Suszanne van aangekoekt.nl en healthyfoodlove. Ook op de pagina van Annic ten Duis neem ik vaak een kijkje, maar ik vergeet er vast een paar!

Deze tag is bedacht door allesvandaan.nl, als jullie deze tag over willen nemen mag dat natuurlijk! En vergeten jullie mij niet te volgen op Instagram?

Maken jullie veel gebruik van Instagram?

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay | Pexels

4 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge