Fall favorites tag

Het is nu echt herfst! De blaadjes vallen van de bomen, het regent meer dan gemiddeld en er zijn weer prachtige kleuren in het bos te zien. Het wordt dus tijd om mijn favorieten van deze herfst eens te vertellen! Deze tag kwam ik tegen bij Aranka, en sluit daar goed op aan. Het is al een oudje volgens mij, maar ik heb hem zelf nog nooit ingevuld. Zo komen jullie weer wat meer over mij te weten!

Kijken jullie mee?

THEE
Helaas ik ben toch echt een koffiedrinker! Nou vooruit een lekker glas ijsthee gaat er nog wel in 😉

KOFFIE
Jazeker, een paar kopjes per dag! En in de herfst/winter drink ik meer koffie dan in de zomer, lekker warm!

AVONDETEN
Het is weer tijd voor hutspot! Heerlijk met een gehaktbal…

Pepernoten

SNOEP/KOEK
In deze tijd van het jaar is het moeilijk om overal vanaf te blijven… pepernoten (chocoladepepernoten!), chocoladeletters, banket, gevulde speculaas etc! Ik vind  het allemaal lekker… en vooral een zakje chocolade pepernoten is erg moeilijk om vanaf te blijven.

Herfst shawl

SJAAL
Ik heb vorig jaar van mijn moeder voor sinterklaas een heerlijke warme zwarte sjaal van Pieces gekregen. Deze draag ik nog steeds heel vaak!

JAS
Ik draag eigenlijk veel liever een vest met een sjaal, op dit moment heb ik een heerlijk grijs vest van de Primark die ik graag draag!

SCHOENEN
Ik heb bij ter Stal hele mooie zwarte schoenen gekocht, maar ik wil nog op een paar mooie laarsjes. Ik ben ze helaas nog niet tegengekomen, dit wordt dus een wat grotere zoektocht!

GEURKAARS
Ik vind geurkaarssen heerlijk! Vooral na het koken even in de keuken doe ik graag een geurkaars aan. Dit zijn vooral geuren als: ‘cookies’, ‘winterwonderland’, ‘kaneel’, ‘black pepper & orange’ etc.

LIPSTICK
Op een doordeweekse dag draag ik bijna nooit lipstick, maar in het weekend wel! In de zomer mag dat van mij best een heftig kleurtje roze zijn, maar in het najaar en de winter ga ik voor de wat warmere tinten rood/bruin, en de nude tinten.

PARFUM
Mijn favoriet is gewoon nog steeds Paco Rabanne Lady Million.

BEZIGHEID
Als het buiten guur en koud is vind ik het heerlijk om in een warm bad te gaan. Meestal neem ik de I-pad mee en kijk ik een aantal vlogs terug. Maar ook vind ik het heerlijk om mijn artikelen te maken, en nieuwe ideeën te bedenken. Een warm vest aan, de kaarsjes aan en lekker tikken, ik vind het heerlijk! Daar kan ik echt van genieten. Natuurlijk zijn dit mijn favoriete bezigheden als Nina er niet is of slaapt. Zij vind het geweldig om naar de kinderboerderij te gaan, of lekker te wandelen in het bos.

Dit waren mijn favorieten voor de herfst van 2017. Als jullie het leuk vinden mogen jullie de tag natuurlijk overnemen.

Wat zijn jullie favorieten deze herfst?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

1 Comment

  • Qua geurtje Gabrielle van Chanel, net ontdekt en heerlijk! Geurkaarsen vanille, maar daar ben ik altijd dol op. En qua thee heb ik net eindelijk die winterse smaken bij de Aldi ontdekt. Vanille/sinaasappel vind ik echt heerlijk! Alleen die geur al…

Geef een reactie

CommentLuv badge