Een kijkje bij… Inge!

Vandaag weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Het is de bedoeling dat iedere woensdag iemand anders aan het woord is en verteld over een plek in zijn of haar woning. Dit keer hebben we een prachtige lichte woonkamer om te laten zien. Vandaag ‘Een kijkje bij…Inge’!

Inge | Ik ben Inge Kampen, 41 jaar en woon sinds 7 jaar op Texel samen met mijn lieve man Hans, zoon Sven van 17 en dochter Julia van 13. We wonen in een ruime hoekwoning, lekker licht en praktisch.

Ik heb niet echt 1 pronkstuk, maar ben vooral blij met de zelfgemaakte tafels van steigerhout (alles op de foto’s van steigerhout is zelfgemaakt). Die geven een robuuste en naturel uitstraling. En het voordeel van zelfmaken is dat het niet standaard is maar precies zoals ik het leuk vindt en zoals het goed past in de ruimte.     

Mijn huis is mijn alles, mijn veilige haven. Hier trek ik me graag terug, hier breng ik de juiste prikkels aan.

Ik houd van comfort, rust en ruimte. Als favoriete bezigheid heb ik het zelf maken van meubels, schilderijen en woonaccessoires, dus bijna niets is kant en klaar in de winkel gekocht. Ik maak alles zo, dat het goed bij elkaar past en het voordeel van zelf maken en verven is dat je het helemaal naar je eigen hand kunt zetten. Op dit moment is okergeel de accessoire kleur, maar dat is over een paar maanden vast weer anders, haha! De meubels die je ziet zijn of zelfgemaakt, of veelal van de kringloop en dan opgeknapt.

ja, ik ben een echte huismus (en kom zeker graag buiten in de natuur hoor)!

Inge

Wat een prachtige woonkamer Inge, heerlijk licht en mooie gele details!

Wat vinden jullie van deze woonkamer?

 

 

Wil je ook meedoen met de serie ‘Een kijkje bij…’, dat kan!
Laat het me weten via een berichtje hieronder of via de mail

14 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge