Action Adventskalender (SPOILER!) |+ Winactie!

Een adventskalender heeft altijd iets magisch, iets leuks en vooral de spanning is natuurlijk heerlijk! Toen ik deze adventskalender bij Action zag heb ik hem dus ook meteen meegenomen. Ik was erg benieuwd wat er allemaal in kon zitten voor dit leuke prijsje! Vandaag laat ik het aan jullie zien… en aan het einde heb ik nog een leuke winactie voor jullie!

Kijken jullie mee?

Adventskalender Action

De verpakking vind ik er erg mooi en luxe uitzien. Zo vanaf een afstandje zou ik niet meteen zeggen dat het een Action Adventskalender is. Als je de doos vast hebt merk je wel dat deze niet erg stevig is, maar dat maakt natuurlijk op zich niet veel uit. Onder het folie zit nog een vel waar een aantal producten op staan die je in de doos kunt vinden, maar hieronder laat ik het jullie ook allemaal zien (spoiler!).

Adventskalender Action

De cijfers 1 t/m 24 staan kris kras door elkaar heen, persoonlijk vind ik dat wel leuk!

Adventskalender Action

Adventskalender Action

De vakjes zijn gemakkelijk te openen, maar je moet wel oppassen dat je ze niet openscheurt.

Dag 1 t/m 5

Adventskalender Action

De eerste vijf dagen zijn meteen al hartstikke leuk! Zo zit er een mini oogschaduw palletje in met mooie kleuren voor de feestdagen. Verder vind je nog een nude lipstick, een klemmetje, glitter lipgloss en stickertjes in vorm van sterretjes.

Dag 6 t/m 10

Adventskalender Action

Op dag zes, zeven, acht, negen en tien heb je echt absoluut geen klagen. Een mooie grote matte bronzer, nagelsteentjes, een rode lipstick maar ook een oogpotlood en een lipliner. Prachtige fullsize producten!

Dag 11 t/m 15

Adventskalender Action

Op deze dagen zijn er in ieder geval drie leuke producten. Een mooie donker rode nagellak, een lipbalsem, en een blauw oogpotloodje. Ook zitten er nog een vijltje en een puntenslijper bij, altijd handig!

Dag 16 t/m 20

Adventskalender Action

Op dag 16 t/m 20 hebben we ook zeker niets te klagen. Op deze dagen vind je een zilverkleurig lakje, een mascara, een wenkbrauw potlood, een lipbalm in een licht roze kleur en een toe separator.

Dag 21 t/m 24

Adventskalender Action

De adventskalender sluit je af met een goud/geel nagellakje, een highlighter, een elastiekje en een mooi oogschaduw pallet in prachtige kleuren!

Voor de prijs van €9,95 vind ik dit absoluut een hele leuke Adventskalender, met mooie producten!

Winactie

Zoals jullie zagen heb ik de producten alleen aan jullie laten zien, en niet getest. De inhoud van deze Adventskalender wil ik namelijk aan iemand weggeven! Dit doe ik op mijn Instagram pagina, dus hou deze vandaag goed in de gaten!

Voor welke Adventskalender ga jij dit jaar?

irma

1 Comment

Geef een antwoord

CommentLuv badge