Wat wil jij graag lezen op irmatennapel.nl

Volgende maand bestaat irmatennapel.nl alweer een half jaar. Ik vind het nog steeds erg leuk om met mijn blog bezig te zijn, artikelen te schrijven, foto’s te maken en contact te hebben met jullie. Ik ga dus ook zeker door met mijn blog! Maar nu ben ik wel erg benieuwd wat jullie graag hier willen lezen, wat vinden jullie van mijn site, en welke artikelen vinden jullie het leukst om te lezen? Ik probeer natuurlijk zoveel mogelijk verschillende artikelen te plaatsen maar ik ben zeker benieuwd wat jullie het liefst voorbij zien komen; food, lifestyle, persoonlijk, wel- of geen winacties etc.

Jullie feedback is altijd welkom!

Ik wil jullie heel erg bedanken dat jullie iedere keer weer een kijkje komen nemen op mijn site. En daarom mogen jullie natuurlijk ook met mij meedenken! Wat willen jullie meer op irmatennapel.nl zien? Meer vaste rubrieken? Meer recepten, mijn week in foto’s, reviews van bepaalde producten, winkels of steden, shoplogs, My Pinterest Favorites of iets anders? Laat het me zeker weten in de comments! Ik ben heel erg benieuwd naar jullie persoonlijke voorkeur.

Wat willen jullie graag (meer) zien op irmatennapel.nl?

 

6 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge