The Body Shop | Wellness

Een me-time momentje kunnen we allemaal wel eens gebruiken. Ik zal het anders zeggen… dat moment moeten we gewoon af en toe even pakken! Het gezin, de sociale verplichtingen, werk, sport…. alles draait maar door. Soms moet je even op de rem trappen en aan jezelf denken. De nieuwe Wellness-collectie van The Body Shop is geïnspireerd door de natuur, ontwikkeld door experts, en bestaat uit drie routines: Sleep, Boost en Breathe. Die zijn elk gebaseerd op krachtige essentiële oliën, gecombineerd tot drie unieke melanges, die dagelijkse routines transformeren tot moment van mindfulness. Ook over de verpakkingen is nagedacht: met duurzaam materiaalgebruik, veel stijlvol glas en aluminium.

Kijken jullie mee?

Sleep

The Body Shop Welness

De lijn ‘Sleep’ is een nieuwe aromatische, bloemige lijn die zintuiglijke texturen combineert met een rustgevende, ontspannende geur. De lijn bestaat uit zeven producten, waarvan je er hierboven vier ziet. De andere producten zijn: Sleep Rejuvenating Body Scrub-in-Oil, Sleep Relaxing Massage Oil en Sleep Essential Oil Blend.

STAP 1:
Spoel de dag van je af met Sleep Relaxing Hair & Body Wash. Deze Hair & Body Wash heeft een verrukkelijk aromatische, bloemige geur.

STAP 2:
Help een druk hoofd leeg te maken door Sleep Balmy Body Cream rustig in je huid te masseren. Deze bodycrème trekt goed in en laat je huid zachter, gladder en verzorgd aanvoelen.

STAP 3:
Spray voor je onder de wol kruipt je kussen in met Sleep Calming Pillow Mist voor extra ontspanning.

STAP 4:
Breng een paar druppels Sleep Essential Oil Blend aan op je polsen, achter je oren en/of in je hals. Ook deze melange van essentiële oliën in een dragerolie heeft een ontspannende geur en helpt om je geestelijk voor te bereiden op het slapengaan.

Boost

The Body Shop Welness

Verkwik je geest, voel je energieker, en zorg dat je de wereld weer aankan met de Boost-lijn van The Body Shop. Van deze lijn krijg je onmiddellijk goede zin, dankzij z’n zonnige, frisse citrusgeur, die wordt afgerond met een vrolijk bloemenakkoord. De mandarijn- en bergamotolie zijn afkomstig van traditionele producenten uit Italië. Ze staan bekend om hun krachtige werking en geven een vermoeide geest en/of een vermoeid lijf een echte boost. Kun jij wel wat extra positiviteit, energie en goeie vibes gebruiken? Ga dan voor deze Boost-routine:

STAP 1:
Begin de ochtend fris en fruitig met Boost Uplifting Hair & Body Wash. Dankzij de zonnige, pittig frisse citrusgeur voel je je ook meteen wakker en klaar voor een nieuwe dag, zelfs in de winter of als het buiten grijs en guur is!

STAP 2:
Verkwik je huid – en je zinnen – met de luchtige Boost Whipped Body Cream. Deze lichte, frisse bodycrème helpt je dag op te klaren en trekt langzaam in je huid, die daarna fluweelzacht, gladder en intensief verzorgd aanvoelt.

STAP 3:
Masseer Boost Shine-On Hair & Body Oil over je haar en in je huid en houd zo dat zonnige gevoel de hele dag vast. Hij heeft een pittig frisse citrusgeur die je energiek en helemaal opgeladen aan laat voelen en zorgt voor een frisse start van de dag.

STAP 4:
Laat het zonnetje nog eens extra schijnen met een paar druppels Boost Essential Oil Blend op je polsen, achter je oren en/of in je hals. Deze melange heeft een pittig frisse, zonnige citrusgeur, die verkwikkend werkt en zelfs een grijze dag weer een beetje opklaart.

Naast de producten van deze routine bevat de lijn nog: Boost Sugar Body Polish, Boost Exfoliating Hand Wash en Boost Happy Hand Cream.

Breathe

The Body Shop Welness

Zit je hoofd figuurlijk gezien vol, maak het dan weer helderder met de Breathe-lijn. De eucalyptus in deze lijn is afkomstig van plantages in de Chinese provincie Yunnan, die ondersteuning bieden aan kleinschalige producenten, en de rozemarijn van een Spaans familiebedrijf. Eucalyptus is bekend om z’n frisse, verkwikkende geur en z’n reinigende eigenschappen. Gemengd met de aromatische geur van rozemarijn verspreidt eucalyptus een tintelfrisse geur en helpt het een zwaar, wazig hoofd te verlichten. Kom weer even helemaal tot jezelf met deze Breatheroutine:

STAP 1:
Spoel de zorgen van je af met Breathe Whisked Body Polish. Masseer deze luchtige, geklopte scrub over je hele lichaam, met langzame, ronddraaiende bewegingen. Hij heeft een ontspannende geur die helpt je hoofd weer helder te maken.

STAP 2:
Masseer Breathe Weightless Body Gel Cream in je huid. Die is licht en fris, trekt direct in en houdt je huid zacht en glad.

STAP 3:
Zit je er even doorheen, masseer dan een paar druppels Breathe Essential Oil Blend in je huid.

STA P 4:
Heb je on-the-go een korte pauze nodig, breng dan Breathe Calm Balm aan op je polsen, achter je oren en/of in je hals.

Naast de producten van deze routine bevat de lijn nog: Breathe Massage Melt en Breathe Purifying Hair & Body Wash.

De producten hebben allemaal een prachtig verpakking, en erg vernieuwend! Ik vind het hartstikke leuk dat The Body Shop al echte routines heeft gemaakt met de bijpassende producten. Vooral de ‘Boost’ lijn is favoriet bij mij, de geur vind ik fantastisch!

Deze nieuwe Wellness collectie is vanaf nu verkrijgbaar via de website en in de winkels.

Welke routine is jullie favoriet?

irma

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge