My Pinterest favorites #36 Knutselen voor Sinterklaas

Sinterklaas is weer in het land! We hebben hem allemaal mogen zien tijdens de intocht of op televisie vorig weekend. Gelukkig is alles goed gekomen en was Sinterklaas samen met zijn pieten, en alle cadeautjes, op tijd in Nederland en kan pakjesavond doorgaan! Maar er komen nog genoeg momenten om Sinterklaas een handje te geven, en natuurlijk willen de kinderen dan wel wat geven aan Sinterklaas of één van zijn pieten. Een kleurplaat is natuurlijk altijd een goed idee, maar een middagje knutselen is ook leuk! In dit artikel staat heel veel inspiratie met knutselideetjes voor Sinterklaas.

Kijken jullie mee?

Sinterklaas

  

  

Zwarte Piet

  

  

Amerigo

  

 

Stoomboot

  

Kleurplaten

  

Gaan jullie ook lekker aan de slag met de kinderen voor Sinterklaas? Dan hoop ik dat jullie veel inspiratie uit dit artikel kunnen halen. Zoek al het papier, scharen, lijm, stiften en potloden op en ga lekker aan de slag! Nina gaat zeker nog iets moois knutselen om in haar schoen te stoppen.

Jullie mogen mij natuurlijk ook volgen op Pinterest daar vind je veel meer inspiratie voor het inpakken van cadeautjes, kerst, sinterklaas, maar ook lekkere recepten, interieur, knutselen, diy en andere inspiratie! Zie ik jullie daar weer? Zo kunnen we elkaar blijven inspireren op allerlei gebieden!

Gaan jullie knutselen voor Sinterklaas?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Unsplash

Geef een reactie

CommentLuv badge