Mijn maand in foto’s #01 | Kerstboom de deur uit en veel vitamientjes!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Iedere laatste dag van de maand komt er een overzichtje met foto’s online, en het is alweer 31 januari! De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbijgevlogen. Deze maand stond in het teken van de kerstboom opruimen en veel, maar dan ook veel vitamientjes…Natuurlijk heb ik ook deze maand weer foto’s gemaakt om jullie te laten zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Kerstboom eruit

Op nieuwjaarsdag is het voor ons de traditie om de kerstboom op te ruimen, wat is de woonkamer dan ‘leeg’ opeens!

Avontura Dronten

Harm Hendrik had nog lekker een paar vrije dagen na oud&nieuw dus gingen we 2 januari met Nina even naar Avontura in Dronten. Ze vermaakt zich daar prima!

Ark losgeslagen Urk

Woensdag 3 januari was er veel wind. Heel veel wind! Iets te veel voor de Ark die op dat moment in de haven van Urk lag, en los sloeg. Veel materiële schade, en aan mijn filmrol op mijn telefoon te zien ging het nieuws razendsnel!

Noeser

In de eerste week van januari heb ik voor het eerst kleertjes voor Nina van het merk Noeser gekocht. Wat een mooie kwaliteit!

Simba slaapt

De goede voornemens van Simba…

Annic Duis

De perfecte zondagmiddag, heerlijk onder een plaidje met het boek van Annic!Tulpen

Harm Hendrik kwam thuis met een bosje tulpen, lekker vrolijk!

Lunch

Een heerlijke lunch met wat fruit! De griep gaat hier helaas niet voorbij…

Peuterspeelzaal

9 januari na de vakantie had Nina heel veel zin om weer naar de Peuterspeelzaal te gaan, lekker spelen met de andere kindjes!

Brandmelder

Toen we bij de Mediamarkt waren voor een nieuwe printer hebben we meteen een rookmelder gekocht. Sinds we in dit huis wonen hadden we die namelijk nog niet, en het is natuurlijk altijd beter om deze wel te hebben hangen.

Badritueel

Nina kan erg genieten van een heerlijk warm bad met veel schuim en haar badeendjes. Na de tijd is de hele badkamer ongeveer een zwembad maar dat nemen we maar voor lief…

Vitamientjes

Halverwege januari was het weer zo ver, mijn keel en oren deden niet wat ze moesten doen en ook Nina was flink verkouden. Deze maand zijn er heeeeel veel vitamientjes gegeten, maar de griep heeft ons allemaal al te pakken gehad helaas.

Zolder opruimen

Januari was ook echt een ‘opruim-maand’. Ik heb alle spulletjes van Nina uitgezocht wat bewaard moest worden en ik bakken op de zolder gezet. Het past nog net!

Duplo spelen

Nina vind het heerlijk om met de Duplo te spelen, ze heeft hele verhalen met alle poppetjes en diertjes. Bij mijn ouders gaat ze altijd bij het raam op een krukje spelen, heerlijk om naar te kijken!

Nina op bed

Voor het middagslaapje nog even lekker samen op bed zitten….

Likeur43

Van mijn vader kreeg ik deze fles Licor43 cadeau met twee prachtige glazen. Die hebben we in het weekend dus maar opengemaakt! #nix18

Nina paard

Nina is helemaal verliefd op haar paardje. Hij moet momenteel overal mee naar toe!

Onze maand januari was geen spetterende maand, en voor Harm Hendrik heel druk in de winkel. We hebben niet al te veel foto’s gemaakt aangezien we eigenlijk alle drie de griep hadden en flink verkouden waren. We hopen dus dat februari een betere maand gaat zijn!

Hoe was jullie maand Januari?

irma

2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge