De laatste dag van het jaar, mijn Best Nine van 2021!

Vandaag is het de laatste dag van het jaar, we sluiten het jaar 2021 af en starten met een nieuw jaar! Een nieuw begin, een nieuwe start. En dat mag ook wel na zo’n bewogen jaar… Een groot deel van dit jaar hebben jullie kunnen volgens op mijn Instagram kanaal, dus daarom wil ik jullie vandaag mijn ‘Best Nine’ van mijn Instagram foto’s laten zien.

Kijken jullie mee?

Eind januari plaatste ik deze foto van ons in het bos op een winterse zondagmorgen. Een heerlijke frisse boswandeling en een ‘snelle selfie’. Deze foto was bij jullie dus ook favoriet!

Een week later maakten we dit familiekiekje bij mijn ouders op de dijk. Met een flink pak sneeuw! Het leverde veel reacties op en staat terecht in de ‘best nine’!

Op 18 april plaatste ik deze vrolijke foto van Nina, ze werd 6 jaar! Op de foto kwamen 275 likes en heel veel felicitaties!

Op 9 juli plaatste ik deze foto van alle kaarten die Harm Hendrik heeft gekregen. Via deze foto liet ik weten dat Harm Hendrik een hersenbloeding had gehad maar gelukkig weer thuis mocht komen.

Op 28 juli mocht ik 30 jaar worden, en dat deelde ik met deze vrolijke foto en heerlijke taart!

Op 4 september deelde ik deze foto, de laatste dag bij de Spar in Creil. De deur ging dicht en een periode werd afgesloten.

Op 13 november kwam Sinterklaas met zijn pieten naar Urk! Wel op een iets andere manier, maar Nina heeft haar ogen uitgekeken. Dat is ook duidelijk aan de foto te zien…

Op maandag 15 november deelde ik deze foto samen met Sinterklaas. Nagenieten van een geweldig weekend!

De laatste foto die ik de ‘Best Nine’ voorkomt is de foto dat we laten weten dat de operatie van Harm Hendrik goed is gegaan. Ook hier kwamen veel reacties en berichtjes op, dank jullie wel!

Wat is jullie favoriete foto op mijn Instagram account?

irma

 

Geef een reactie

CommentLuv badge