2022: Happy New Year!

Het besef van oud&nieuw heb ik meestal niet zo erg. Als was het dit jaar wel wat meer dan andere jaren. Normaal gesproken was Harm Hendrik altijd nog aan het werk op oudjaarsdag, maar dit jaar was hij lekker thuis. De hele dag hoorden we al flink geknal van vuurwerk, dus dat geeft natuurlijk ook meteen het oud&nieuw gevoel. Toen we ‘s avonds samen op de bank zaten kwam wel echt het besef dat we 2021 achter ons konden laten, en we gingen starten met 2022!

Maar vandaag is het toch echt 1 januari! Het nieuwe jaar 2022 is begonnen, en het jaar 2021 is (heel cliché) voorbijgevlogen.

Wij hebben gisteravond heerlijk rustig aan gedaan, en waren met z’n drietjes thuis. Nina was hartstikke blij met haar kindervuurwerk, en Harm Hendrik had zijn nieuwe barbecue aangestoken. Natuurlijk lag ons staatslot klaar, en hadden we al mooie plannen gemaakt wat we zouden gaan doen met een miljoen. Om 00:00 uur hebben we naar het vuurwerk gekeken wat toch werd afgestoken en geproost op het nieuwe jaar.

Wat hebben jullie gedaan?

Harm Hendrik, Nina & ik willen jullie een heel gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar wensen, dat al jullie dromen uit mogen komen!

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

Geef een reactie

CommentLuv badge