Bloggend het jaar uit!

1 december. De laatste maand van het jaar! Ik kan natuurlijk zeggen ‘wat is het snel gegaan’, maar dat is ook gewoon echt zo! Misschien komt het doordat we een dochtertje hebben dat het allemaal gewoon nog sneller lijkt te gaan. De laatste maand van het jaar is toch wel speciaal en deze maand wil ik niet zomaar voorbij laten gaan. Ik heb een aantal leuke plannen en die wil ik jullie vandaag laten weten!

Kijken jullie mee?

December vind ik echt wel de gezelligste maand van het jaar. Het is vroeg donker, de kaarsjes kunnen aan, de gezellige decoraties komen weer tevoorschijn en de foute kerstmuziek mag weer aan! En dan natuurlijk de leuke feestdagen zoals Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw die we samen met familie kunnen vieren, heerlijk! Natuurlijk zijn er ook veel vrije uurtjes en wat is er dan lekkerder dan heerlijk onder een plaidje op de bank door wat blogs te scrollen?

Vanaf vandaag komt er iedere dag een artikel op irmatennapel.nl. Dit kan van alles zijn, maar heel veel artikelen zijn natuurlijk gericht op de feestdagen. Lekker veel inspiratie, kersttrends, uitjes en tips. Het was even flink doorwerken, en nog steeds, maar hopelijk genieten jullie er van en kunnen jullie de tips en inspiratie goed gebruiken! Enne… hou mijn site en Instagram goed in de gaten want er komen ook een aantal winacties aan!

Ik wens jullie een hele fijne decembermaand!

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Unsplash

Geef een reactie

CommentLuv badge