Mijn maand in foto’s #11 | Intocht, Boodschappen en Gezelligheid

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer de laatste dag van november! Vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand november stond in het teken van de Peuterspeelzaal, de intocht van Sinterklaas en een nieuwe deur! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Lamp

Op de eerste dag van november kwam deze nieuwe lamp binnen. Vorig jaar vond ik het al behoorlijk lastig om in deze tijd van het jaar te fotograveren zonder licht, en nu heb ik er dan eindelijk een aangeschaft! Ik moet zeggen dat ik nu al niet meer zonder kan…

Wc

Ook aan het begin van deze maand hadden we wat problemen met het toilet, het is nog niet helemaal over dus we zitten nog wel even in de rotzooi helaas.

Kerstcollectie The Body Shop

Deze maand kwam het artikel online met allemaal leuke cadeausets van The Body Shop. Dit is toch hartstikke leuk om te krijgen (en om te geven!)? Als je alle cadeausets wilt zien kun je ze hier bekijken.

Foto's maken

Donderdag 6 november stond in het teken van foto’s maken. Ik had een aantal producten die op de foto moesten voor artikelen en dat heb ik allemaal achter elkaar gedaan. De halve kamer werd verbouwd, maar het is gelukt!

Plant

‘s Nachts zitten onze twee katten in de gang met de deur dicht. Ze hebben hier gewoon hun voer, water en kattenbak en kunnen hier rustig slapen zonder ons midden in de nacht lastig te vallen. Hier hebben wij grote schuifkasten waar de wasmachine en droogmachine achterstaan en onze kat Toby slaapt daar graag. Helaas stond er een plant in de weg en kon hij de deur niet open krijgen… probleem opgelost zo te zien!

Brownies&downies

Brownies&downies

Op 10 november, de dag na de verjaardag van Harm Hendrik, gingen we lekker met z’n drietjes naar Almere. Als eerste gingen we lekker lunchen bij Brownies & Downies. Wat een leuke plek!

Peuterspeelzaal

Op 12 november mocht ik even driekwartier in de klas blijven van Nina om een kijkje te nemen. Nina speelt heel graag met knuffels en die had ze dus ook al snel om zich heen verzameld.

Sinterklaas

Deze leuke foto maakte ik voor mijn Instagram, het shirtje voor Nina had ik namelijk bij Zeeman gekocht. Perfect voor deze tijd van het jaar! De leuke printable is van VanZussies, en nog steeds te downloaden, leuk om te gebruiken voor pakjesavond!

Sinterklaas

De zak van Sinterklaas stond al voor de deur! Nou bijna… in de brievenbus! Deze leuke gepersonaliseerde zak kreeg ik van Evice Creatief opgestuurd, en gaan we zeker gebruiken met pakjesavond.

Natuur

Wauw, als je uit het raam kijkt en dit ziet dan mag je toch wel even genieten…

Boodschappen

Iedere woensdagmiddag gaat Nina met mijn ouders mee boodschappen doen bij haar papa in de winkel. Dat vind ze hartstikke leuk! Boodschappen

En nu wilde ze natuurlijk ook wel weten wat er in al die cadeautjes bij papa in de winkel zit…

Vrolijke vriendjes

Van VTech kreeg ik twee prachtige producten opgestuurd, hier vertel ik later veel meer over. Maar houd mijn site en Instagram goed in de gaten, want ik mag er een leuke winactie mee doen!

Nieuwe deur

15 november was het eindelijk zover, de nieuwe voordeur werd geplaatst! Onze oude deur was nog met enkel glas, en je kon er bijna doorheen kijken, veel tocht dus! Dit is nu gelukkig niet meer zo, en houden we de warmte lekker binnen.

Orchideenhoeve

Op vrijdagmiddag gingen mijn ouders gezellig met Nina naar de Orchideeënhoeve. Een heerlijk middagje met z’n drieën!

Sinterklaas

En die middag haalde ik een kaart van Sinterklaas uit de brievenbus! Zo leuk, deze kaarten had mijn tante verstuurd, Nina vond het toch wel speciaal dat er post voor haar was gekomen!

Raamstickers Sinterklaas

Van HoutvanAppel kreeg ik deze leuke Sinterklaas raamstickers, en die passen perfect op onze nieuwe voordeur! Na de Sinterklaas periode kan ik ze aanpassen met de kerststickers, super leuk!

Sinterklaas

Zaterdag 17 november was de grote dag, de intocht van Sinterklaas! Zo op de nek bij papa kon Nina alles goed zien.

Sinterklaas

Sinterklaas

Toch wel spannend hoor, en een hand van Sinterklaas!

Zwarte piet

Op de haven vond Nina het allemaal maar overweldigend. ‘S avonds kwamen er nog twee pieten langs bij ons thuis als verrassing, dat vond ze stukken leuker!

Sinterklaas

Op maandag kwam ‘Het Urkerland’, onze plaatselijke krant. En kijk eens wie daar in staan?

Schoen zetten

Deze maand mocht natuurlijk ook de schoen worden gezet! Nina vind het maar heel bijzonder dat er ‘opeens’ een cadeautje in zit.

Urk in Wintersferen

Het laatste weekend van november was er Urk in Wintersferen. Een prachtig evenement wat georganiseerd wordt door vrijwilligers. Wij hebben vrijdagavond gezellig een kijkje genomen, en hebben genoten!

eten

Zaterdag waren mijn oom en tante 40 jaar getrouwd. ‘s Avonds hadden we een gezellig feestje bij ‘Bij Ons’, het was hartstikke gezellig!

Bladeren

Het blad is eindelijk (bijna) allemaal van de bomen dus het werd tijd om het weer eens om te ruimen, een flinke klus, maar je ziet wel meteen resultaat!

Overkapping

Bij Action kochten we gezellige lampjes voor buiten aan de overkapping. Ook de kerstboom werd buiten alvast neergezet maar het resultaat krijgen jullie daarvan nog te zien!

Hoe was jullie maand november?

irma

 

Geef een reactie

CommentLuv badge