Na regen komt… nog meer regen?

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten wonen mijn man en ik samen met ons dochtertje in een arbeiderswoning. Van ons huis naar het dorp is het ongeveer 20 minuten fietsen. Geen probleem natuurlijk als het droog blijft, maar niets is zo veranderlijk als het weer hier in Nederland. Je kan met een prachtig zonnetje op de fiets stappen, maar voordat je in het dorp bent begint het alweer te regenen. Een goede jas is dus wel heel belangrijk als ik vaker de fiets wil gaan pakken!

Nu ik een prachtig zitje van Yepp heb kunnen overnemen van iemand wil ik graag wat vaker met Nina gaan fietsen. Maar als ik alleen ga fietsen met mooi weer komt het er dus niet van… Dan is die auto wel heel aantrekkelijk! Dat (luxe) probleem is nu gelukkig opgelost! Een paar weken geleden kreeg ik van AGU namelijk een heel feestelijk ingepakt pakket binnen. Hier zat een prachtige antraciet kleurige jas in. Maar niet zomaar een jas…

SEQ Urban

Met deze waterdichte en ademende SEQ Urban jas ben ik namelijk goed voorbereid op elk regenbuitje, en ook nog eens goedgekleed! Toen ik de jas uit de verpakking haalde had ik al snel door dat dit als een hele soepele jas voelde. Gelukkig geen stugge regenjas waar je zo snel in gaat zweten! De Poray 5000 coating zorgt er namelijk voor dat de SEQ Urban jas waterdicht, winddicht en ademend is. De jas laat niet meteen zien dat het ook om een regenjas gaat. Je kan hem dus eigenlijk op elk moment dragen; als je de kinderen van school haalt, als je gaat boodschappen doen of als je naar een tof event gaat! Bij ieder outfit is deze jas wel te combineren, en dan ook nog het voordeel dat je lekker droog blijft!

Poncho

Nog een groot pluspunt van de jas; het is ook meteen een poncho! Iedereen kent het probleem wel dat tijdens een regenbui je broek helemaal nat word tijdens het fietsen. Deze jas is voorzien van een innovatief (rits)systeem dat de stijlvolle jas binnen enkele tellen veranderd tot een elegante poncho. De twee ritsen aan de zijkant rits je omhoog, je steekt je handen door de lussen en je hebt een hele handige poncho voor op de fiets!

De nieuwe SEQ Urban jas is uitgevoerd in de kleuren antracite, steel blue en olive en is verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXL. Via de website van AGU is nog veel meer informatie te vinden.
De adviesprijs van deze jas is € 119,95.

Ik ga vanaf nu zeker vaker op de fiets! Een spijkerjasje beschermt mij niet tegen alle (pittige) buitjes hier in Nederland, maar met deze jas durf ik het echt wel aan.

Wat vinden jullie van deze SEQ Urban jas?

 

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

 

 

13 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge