Mijn week in foto’s #50

Een nieuwe ‘Mijn week in foto’s’. Eindelijk! Dit keer week 50 alweer, deze maand vliegt echt aan me voorbij! Ik laat jullie in een aantal foto’s zien wat we afgelopen week allemaal gedaan hebben. Onder andere blog artikelen gemaakt voor deze week, bezig geweest met de Swap die ik vandaag moest versturen en naar een leuk Charles Dickens festijn geweest in Lemmer! Verder heeft Nina heel veel gespeeld, en heb ik heerlijk met mijn moeder geluncht bij de Oude Bakkerij in Urk.

Kijken jullie mee?

Maandag

Zoals iedere maandagmorgen begin ik met het strijken, dan is dat maar vast weg! Dit doe ik wel altijd smorgens vroeg, het ergste klusje is dan maar gedaan!

Bij de post zat deze envelop van PostNL. Dit was van de actie ‘iedereen verdient een kerstkaart‘. Hier was ik het natuurlijk mee eens, en ik heb meteen de kaart geschreven en weer op de post gedaan! Hebben jullie deze post ook gekregen, en de kaart verstuurd?

Vandaag heb ik ook de twee winaars van de Landleven actie bekend gemaakt. Wat is dat leuk zeg om dan de enthousiaste reacties te horen. Ik voel me wel een beetje Sinterklaas!

S’avonds hebben we heerlijk rode bietjes gegeten. We hebben dan altijd een echt ‘bietjesmonster’ aan tafel!

Dinsdag


Vandaag heb ik foto’s gemaakt van de Zoef Zoef Dierentuin die Nina voor haar Sinterklaas heeft gekregen. Aanstaande vrijdag komt hier een uitgebreid artikel over online.

Nina slapen

Al een paar dagen zit ik met het probleem: Nina wil niet slapen in de middag. Krijsen, brullen en gillen! Ik deed helemaal niets anders, en ze was toch ook echt wel moe na een ochtend spelen. Misschien toch nog een kies…? Hier zit ze nadat ik haar weer naar beneden heb gehaald even lekker aan een banaan.

Woensdag

Vanmorgen (heel vroeg!) stond de postbode al voor de deur met dit vrolijke pakketje. Leuk wakker worden! Ik vertel jullie er morgen van alles over in een nieuw artikel, met een hele leuke winactie!

Vandaag heb ik alle cadeautjes voor de ChristmasSwap ingepakt. Deze laat ik nog aan jullie zien, als de ontvanger het pakket heeft gekregen! Heerlijk een middagje knutselen, en na een uur is de woonkamer ontploft…maar het is gelukt!


Ik heb jullie onze kerstboom helemaal nog niet laten zien! Dit is de boom geworden met een oud sleetje en wat gezellige decoraties. Onze poesjes vinden het gelukkig niet interessant… maar Nina wel! Af en toe komt ze me (heel trots) wat decoraties brengen…

Donderdag

S’morgens kreeg de keuken een grote schoonmaakbeurt!

Tijdens het schoonmaken kwam Nina even met haar pop bij me, de speen moest telkens in het mondje gedaan worden en daar heeft ze nog wat hulp bij nodig. Hartstikke lief!

Vrijdag


Voor sinterklaas kreeg ik een tegoedbon voor een heerlijk lunch bij ‘De Oude Bakkerij’ samen met mijn moeder. Vrijdag zijn we hier naar toegegaan, en mijn vader was zo lief om op te passen op Nina. Het was echt heerlijk! willen jullie hier een uitgebreid artikel van?

Zaterdag


Donderdag na het schoonmaken vond ik dat er nog wel wat bloemen of planten in de keuken mochten komen te staan. Vandaag ben ik dus even naar de markt geweest, en heb er leuke kerstbloemen gekocht.

In de namiddag zijn we met z’n drieën naar het Dickens festijn in Lemmer geweest. Aan de foto te zien was het er erg rustig… We hebben even een rondje gelopen maar gingen snel weer naar huis. Jammer want het was erg leuk opgezet! Het was de eerste keer dat het georganiseerd werd in Lemmer, nu al een (te) groot succes!

Zondag

Harm Hendrik had een hele drukke week in de winkel achter de rug, dus ik ben met Nina naar beneden gegaan toen ze wakker werd. Een lekker bakje koffie ging er na het ontbijt wel in! En deze kerstkransen met chocolade van de Spar….mmmm….

De rest van de dag hielden we een heerlijke payjama-dag, Nina was het daar ook helemaal mee eens!

Dit was onze week alweer, hopelijk vonden jullie het leuk om de foto’s te kijken. Het is de laatste week voor kerst, zijn jullie er al helemaal klaar voor? Ik wel! En omdat ik dit zo’n heerlijke periode vind, komt er vanaf vandaag bijna iedere dag een artikel online! Normaal komt er iedere maandag en vrijdag een artikel online maar tot aan het eind van het jaar komen er meerdere artikelen in de week online. In jullie vrije dagen kunnen jullie dus heerlijk bijlezen 😉

Wat zijn jullie plannen voor deze week?

1 Comment

  • Klinkt als een leuke week! De Landleven Fair was echt super! Denk dat wij volgend jaar het Dickens Festijn ook maar eens gaan opzoeken!

Geef een reactie

CommentLuv badge