Mijn maand in foto’s #09 | Afscheid, Limburg en de Kinderboerderij!

De maand september stond vooral in het teken van het afscheid nemen van de winkel. Bijna 20 jaar hebben mijn schoonouders en Harm Hendrik de Spar in Creil gerund. Maar nu is het tijd voor iets anders! Het gezin had een leuke verrassingsdag voor ze gepland. Ook gingen we deze maand een weekendje naar Limburg en had Nina een leuk thema op school. We hebben dus een hele leuke maand gehad!

Kijken jullie mee?

Koffie

De eerste dag van de maand stond de verrassing op de planning. Zelf wist ik dit ook pas een dag van te voren dus ik had de verrassing niet zo heel lang geheim te houden. Nina was ‘s morgens op school en Harm Hendrik thuis dus we starten de dag met een lekker bakje koffie bij de haven.

Vis eten

Vis eten

We hebben Nina uit school gehaald en lekker vis gegeten als lunch!

Afscheid winkel

Rond 16:00 uur werd Harm Hendrik door zijn broer opgehaald met een ‘lelijke eend’. Ook mijn schoonouders hebben ze opgehaald en toen zijn ze naar de winkel gereden. Hier waren alle klanten verzameld om afscheid te nemen, hartstikke leuk! ‘s Avonds hebben we met het gezin nog heerlijk gegeten.

Shampoo

Deze maand kreeg ik van The Body Shop de nieuwe shampoo’s en conditioners! Over deze producten heb ik een uitgebreid artikel geschreven die hier is te vinden.

Giethoorn

Giethoorn

Giethoorn

Een van de laatste warme en zonnige dagen zijn we samen gezellig naar Giethoorn geweest. Lekker gegeten samen en natuurlijk een rondvaart gedaan!

Urk

Op 7 september zijn we heel onverwachts samen met mijn zus en zwager ‘s avonds naar het strand gegaan. Barbecue en kinderen mee en genieten maar! Urk

We werden getrakteerd op een prachtige zonsondergang.

Ik doe al jaren met een goedkope zonnebril, maar nu was hij toch echt stuk. Dus heb ik mezelf maar getrakteerd op een nieuw exemplaar!

Koffers inpakken

Op 10 september gingen we lekker een weekendje weg naar mijn ouders in Zuid-Limburg. Dus de koffers werden ingepakt!

Konijn kopen

Nina was al een aantal weken aan het sparen voor een konijn die ze gezien had bij de speelgoedwinkel. Haar ome Erik kon het niet langer aanzien en zocht nog even in zijn portomonee voor de laatste euro’s en nam haar mee!

Paarden

Na een lange rit waren we eindelijk op de bestemming en hebben we twee dagen heerlijk genoten samen!

Fiets werk

14 september fietsen we voor het eerst met z’n twee naar het werk!

Puzzel

De puzzels van 100 stukjes werden er iets te makkelijk voor Nina, gelukkig kwam oma twee leuke puzzels op een rommelmarkt tegen van 200 stukjes!

Woonkamer

Het zonnetje heerlijk door het raam…

Kinderboerderij

Het thema bij Nina waren deze weken ‘de boerderij’, ze hebben het vooral over de zuivelproducten gehad. Op 20 september gingen ze als uitje met de klas gezellig naar de kinderboerderij!

De kinderen bij Nina in de klas mochten aan het begin van het schooljaar allemaal een plantje meenemen. Hier moeten ze het hele jaar zelf voor zorgen. En dit gaat hartstikke goed!

Nieuwe kleren

Nina kreeg van haar tante een nieuwe broek en vest, hartstikke lief! Nina wou dit natuurlijk meteen aan (met 30 graden…) Maar daar hebben we even mee gewacht tot het iets minder mooi weer was.

Soms heb je van die projecten die echt moeten… zoals de diepvries ontdooien en schoonmaken!

Afgelopen zaterdagmiddag gingen we even met z’n drieën naar Emmeloord. Het was daar eigenlijk te druk om te winkelen dus namen we lekker een ijsje op een terrasje!

Takken

Mijn moeder had takken met grote distels gedroogd, en ook ik heb er eentje meegnomen!

Cake maken

Afgelopen maandag heeft de klas van Nina een echt terras nagemaakt waar koffie en thee verkocht werd met natuurlijk heerlijke cake en appeltaart! Ze zijn de hele dag druk bezig geweest en ‘s middags ging het terras op voor de ouders, hartstikke leuk!

Mijn broertje is deze week weer even op Urk, en natuurlijk kwam JoJo ook mee.

Hoe was jullie maand september?

irma

Geef een antwoord

CommentLuv badge