Zomervakantie irmatennapel.nl

Het is vandaag 3 augustus, en voor velen van jullie start vandaag (nouja maandag) de bouwvakvakantie. Hopelijk hebben jullie allemaal leuke plannen? Misschien wel naar het buitenland, of lekker in Nederland met deze heerlijke zonnige dagen? In iedergeval heel veel genieten en wat minder achter de computer en de telefoon…. En een tijdje geleden heb ik besloten dat ik voor mezelf ook een bouwvakvakantie inlas!

Kijken jullie mee?

Velen van jullie zijn op vakantie, genieten van hun vrije dagen, hun gezin en het mooie weer. En daar was ik ook wel aan toe! Drie keer in de week een artikel plaatsen vraagt natuurlijk wel behoorlijk wat tijd, en met die hele warme dagen is dat best lastig! Natuurlijk zie ik in het aantal bezoekers ook dat de meesten van jullie lekker op vakantie zijn of genieten van het mooie weer! Daarom heb ik besloten dat ik de bouwvakvakantie ook ‘blog-vrij’ neem. Helemaal ‘vrij’ gaat me waarschijnlijk niet lukken, want natuurlijk plaats ik wel allemaal leuke dingen op mijn Instagram en Facebookpagina. En ook zal ik vast heel veel inspiratie en ideetjes op doen voor het nieuwe blogseizoen.

Er staan al veel leuke artikelen klaar voor na de zomervakantie en zo start na de vakantie ook de serie ‘Een kijkje bij…’ weer, dus mocht je daar aan mee willen doen kun je ook zeker even contact met me opnemen. Natuurlijk ben je de hele vakantie welkom op irmatennapel.nl om alle artikelen nog eens te bekijken en lekker rond te neuzen. Het eerst volgende nieuwe artikel komt online op 27 augustus. Dus ik ga lekker genieten van het mooie weer, Nina, Harm Hendrik, onze tuin, dagjes uit en veel lekker eten en drinken!

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

28 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge