Zoedt lanceert een nieuwe stationery collectie!

Zoals jullie wel weten waarschijnlijk ben ik gek op zwart/wit en vaak in combinatie met hout. Ook voor Nina vind ik zwart/wit kleertjes nog steeds super leuk en stoer! Al een tijdje volg ik Zoedt op Instagram, een super leuk en inspirerend account van de eigenaren: Cindy en Ellen. Het Nederlandse lifestyle merk Zoedt is stoer en eigenzinnig en staat garant voor hippe woonaccessoires en stationery in Scandinavische stijl, met veel zwart-wit. Gister kwam het bericht dat Zoedt een nieuwe stationery collectie lanceert. Geen tuttige agenda’s of jaarplanners, maar trendy stationery met grappige quotes en leuke prints. Allemaal weer passend in het bekende zwart-wit design van Zoedt. Geweldige blikvangers, maar toch lekker basic en handig in het gebruik!

Een familieplanner, maandkalender, jaaragenda of verjaardagskalender… elk jaar heb je weer een nieuw exemplaar nodig. Zoedt maakt het dit jaar wel erg leuk om het nieuwe jaar fris te beginnen. De trendy collectie zorgt ervoor dat het plannen van je afspraken en verjaardagen geen verplichting, maar een feestje wordt!

Plan je gezinsleven
Een gezin met kinderen kan behoorlijk druk zijn. School, werk, sport en hobby’s kun je voortaan allemaal bijhouden in de nieuwe familieplanner (€ 13,95) of maandkalender (€ 12,95). In één overzicht zie je alle activiteiten voor het hele gezin. Geen stoffige bloemetjeskalender, maar stoere zwart-witte planners met grappige quotes die je ook kunt gebruiken als poster. Dat is weer eens iets anders! Ook de nieuwe jaaragenda (€ 15,95) is door de zwart-wit patronen en prachtige quotes een echte musthave. Extra handig is het zwart sluitelastiek, waardoor je elke keer na gebruik de agenda weer goed kunt afsluiten.

maandkalender-2017-formaat-a3

Vergeet geen enkele verjaardag
Een krabbel in je agenda of een berichtje in je mobiel zorgen ervoor dat je weet dat er iemand jarig is. Verjaardagen onthouden is niet lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Tijd om eens een leuke kalender aan te schaffen! “Vandaag is het jouw feestje!” is de tekst op de voorkant van de zwart-wit verjaardagskalender (€ 10,95) van Zoedt. De pakkende teksten zorgen er niet alleen voor dat je voortaan geen enkele verjaardag meer vergeet, hij is hierdoor ook nog eens hartstikke leuk om op te hangen!

verjaardagskalender-met-teksten

Noteer de mijlpalen van je kind
In een jaar maakt een kind ontzettend veel mee. Voor je het weet ben je de belangrijke mijlpalen alweer vergeten. Dat kan anders dacht Zoedt en komt daarom met een speciaal boekje waarin je alle memories en milestones (€ 9,95) van je kind kunt bijhouden. Ideaal, want zo kun je alle speciale herinneringen met veel plezier teruglezen. Er is plek voor foto’s van je kind, grappige verhalen of uitspraken, dingen die je kind geleerd heeft en nog veel meer.

test

Kennen jullie de website van Zoedt al? En gebruiken jullie veel planners, agenda’s en kalenders?

 cropped-Irma_handtekening.png

-Persbericht-

4 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge