WinterWinWeek | Wood’nKids houten ster + Winactie!

Sinterklaas is achter de rug, dus de kerstboom mag het huis in! Of hebben jullie de boom stiekem al iets langer staan? Van Wood’nKids kreeg ik iets heel moois voor in de boom, namelijk een hanger in vorm van een ster met de naam van Nina er in. Een persoonlijke hanger is natuurlijk hartstikke leuk!

Kijken jullie mee?

Kim is 31 jaar en is één van de personen achter Wood’nKids. Ze heeft twee kinderen, Gwen van 4 en Wessel van 2 jaar. De kinderen zijn volgens Kim de grootste inspiratie achter deze webshop. In april 2018 liep Wessel met haar portemonnee te zwaaien en vloog het kleingeld alle kanten op. Aangezien haar vader (Ron) al een eigen bedrijf heeft met houten artikelen én dus de mogelijkheden om iets te maken, heeft ze hem gevraagd om houten geld te maken. Zo is het eerste product de ‘Zak’centjes ontstaan. Met meteen daar achteraan de gedachte ‘Kunnen we hier niet meer mee doen?’ En zo is het begonnen. Producten werden bedacht, getest en half mei 2018 zijn ze online gezet.

Kersthanger

Naast de ‘Zak’centjes is de webshop al veel verder uitgebreid met onder andere slingers, groeimeters, kisten en decoraties voor alle feestdagen. Ook zijn deze kersthangers in de shop te vinden in de vorm van een ster of kerstbal. Ik heb gekozen voor deze mooie ster met de naam van Nina er in. De ster is prachtig afgewerkt, mooi glad en is meteen klaar om in de boom te hangen!

Kersthanger

Kijk eens naar de leuke details! De plek waar het touwtje doorheen gaat is zelfs in de vorm van een klein sterretje. Deze hangers zijn natuurlijk ook hartstikke leuk om cadeau te geven voor bijvoorbeeld een baby’s eerste kerstfeest, of bedenk je eigen originele tekst!

Deze gepersonaliseerd kerstster is verkrijgbaar in de webshop van Wood’nKids voor € 7,95.

Winactie

Namens Wood’nKids mag ik aan één van jullie een gepersonaliseerde kerstbal of kerstster verloten! Deze actie is vanaf nu te vinden op mijn Instagram account.

 

Wat hangt er bij jullie in de boom?

irma

 

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

 

 

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge