WinterWinWeek | ROOKmetSMAAK BBQbijbel + Winactie!

Barbecuen wij alleen in de zomer? Absoluut niet! Die tijd is geweest, tegenwoordig staat de barbecue het hele jaar aan, en niet alleen maar voor vlees. Ook groente, vis en heerlijke nagerechten kunnen er mee worden gemaakt. ROOKmetSMAAK staat ook het hele jaar buiten te koken, roken en barbecuen, en namens hem mag ik de BBQbijbel van Julius Jaspers weggeven!

Kijken jullie mee?

BBQbijbel

Deze BBQbijbel heeft een mooie stevige kaft met diverse illustraties in het zwart en oranje. Op de voorkant staat de titel ‘BBQbijbel Van asperges tot zwezerik’ en de naam van Julius Jaspers. Het is een dik boek van meer dan 500 pagina’s, veel inspiratie dus!

Julius Jaspers

De achterkant heeft dezelfde stijl met de illustraties, alleen is hier wat meer tekst gebruikt. Er staat uitgebreid verteld wat er allemaal in deze BBQbijbel te vinden is en er staat een klein stukje vermeld over Julius Jaspers zelf. Ook staan er twee recensies van de pers over ‘smart bbq’ op de achterkant van het boek.

BBQ

De BBQBijbel is geen ‘gewoon’ receptenboek. Julius begint met het uitleggen over BBQ’en en grillen, brandstof, uitleg over verschillende vlees- en visdelen en gaat hier wat dieper op in. Daarna krijg je een lijst met onmisbare tools (uiteraard in de leuke illustraties) en ingrediënten. Ook zijn er een aantal uitgebreide how-to’s in het boek te vinden zoals ontleden, fileren, marineren, injecteren en opbinden. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, inclusief foto’s. BBQ boek

Daarna volgen alle BBQ recepten, deze recepten zijn opgedeeld in groente, vis, gevogelte, rund, varken, lam, burgers, spiesjes, kcbs, bijgerechten, condimenten en zoet. Bij de recepten worden hele mooie foto’s gebruikt, en de handige illustraties komen weer terug. De uitleg is kort en duidelijk, erg fijn om te lezen!

Het BBQBijbel boek en diverse andere rook- en kookboeken zijn verkrijgbaar via ROOKmetSMAAK.

Winactie

Namens ROOKmetSMAAK mag ik aan één van jullie de BBQbijbel geven! Deze actie is vanaf nu te vinden op mijn Instagram account.

Barbecuen jullie ook in de winter?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge