Wilkinson | Hi Audrey by Intuition

Als je momenteel naar buiten kijkt lijkt het er misschien niet op, maar het is toch echt zomervakantie! Misschien heb je nog wel vakantie in het vooruitzicht, of heb je het al gehad. Maar de vrije dagen staan bij veel mensen deze periode wel centraal. De zomer staat ook bekend om de korte broeken, rokjes en jurkjes en dan mogen we natuurlijk weer gaan scheren! Van Wilkinson kreeg ik drie items die ik aan jullie mag laten zien.

Kijken jullie mee?

Omdat Wilkinson vindt dat scheren geen struggle hoeft te zijn, introduceert het merk een nieuw lid uit de familie: de Intuition hi audrey. Het scheersysteem heeft vijf mesjes voor een makkelijk én glad resultaat. Dag stress, hallo fluweelzachte huid!

Hi Audrey By Intuition

De verpakking van de Hi Audrey ziet er erg ‘lief’ uit! Een prachtige pastel tint, net als het product zelf. Op de verpakking is duidelijk te zien wat er in zit. Ook staat er een grote 5 op vermeld wat betekend dat het nieuwe scheersysteem vijf mesjes heeft. Het Duo-Intense serum zorgt ervoor dat het mesje soepel over je huid glijdt. Het serum verbetert de vochtbalans tijdens het scheren en helpt irritaties te voorkomen. Dit maakt de Intuition hi audrey ideaal voor de gevoelige huid.

Het monochroom design in fluffy marshmallow purple is een ware eyecatcher in je badkamer. De soft touch grip zorgt voor een comfortabele scheerervaring. Ook fijn om te weten: het handvat is gemaakt van 30% gerecycled plastic en de verpakking van 90% gerecycled materiaal. Zo maak je van iedere scheerbeurt een zorgeloze én verantwoorde beautytreatment!

De Hi Audrey By Intuition is verkrijgbaar voor € 14,99.

Maar omdat ieder lichaam en iedere huid anders is, is het wel belangrijk dat je een scheermesje kiest dat bij je past. Daarom heeft Wilkinson naast de Intuition hi audrey nog een aantal mesjes waarvan er altijd één aansluit bij jouw wensen.

Wilkinson Intuition Complete

De verpakking van de Intuition Complete is heel anders… opvallend! Mij spreekt dit zeker aan.

De inhoud staat duidelijk aangegeven, ook staat er op vermeld dat dit mesje zeer geschikt is voor plekken die lastiger bereikbaar zijn zoals de bikinilijn door de smalle scheerkop. De scheerkop bestaat uit vijf mesjes. Daarnaast vind je rondom de mesjes de skin-protect gel. Die helpt het scheersysteem soepel over je huid te laten glijden.

De Wilkinson Intuition Complete is verkrijgbaar voor € 14,99.

Wilkinson Sensitive Care

Op zoek naar een scheersysteem met scheerschuim in één? Dan is de Intuition Sensitive Care iets voor jou! Ook deze verpakking ziet er erg opvallend uit, en past goed bij de Intuition Complete.

Op de verpakking is al te zien dat je geen scheerschuim nodig hebt. Dit zit namelijk in het mesje! In het scheersysteem zitten vier mesjes, en een ‘strookje’ zeep. De zeep heeft een frisse geur en bevat Aloë vera, vitamine E en B5.

Aan de achterkant is een uitsparing zodat je het product al voor een deel kan zien. Ook de instructie (die erg kort en gemakkelijk is) staat er nog op vermeld.
De Wilkinson Sensitive Care is verkrijgbaar voor € 12,49.

Voor welke ga jij?

irma

 

Geef een reactie

CommentLuv badge