Mijn week in foto’s #41

Afgelopen week was hartstikke leuk! We hadden feest van mijn tante, Harm Hendrik was zaterdag vrij en we hebben leuke dingen gedaan.

Kijken jullie mee?

Maandag:

nina-slapen

Dit meisje lag s’middags heerlijk te slapen, en eigenlijk was ze het er niet mee eens toen ik haar wakker maakte!

nina-boekje-lezen

Even bijkomen op de bank met haar favoriete Nijntje-boek!

Dinsdag:
nina-hondje

We zijn even op bezoek geweest bij mijn tante. Nina vind dat helemaal niet erg want ze is gek op de hond! Het maakt haar helemaal niet uit hoe enthousiast dieren reageren, ze vind het helemaal geweldig. En ze kan dan zo lekker zenuwachtig lachen!
(de foto’s heb ik even uit een filmpje gehaald)

Woensdag:

Nina Nopper

Even bij oma (mijn moeder) langs geweest, hier kan Nina heerlijk spelen met de Nopper. Deze doos is nog van mij vroeger geweest, maar het is nog steeds te koop! (bijvoorbeeld hier). Als Nina deze doos heeft ontdekt hoor je haar niet meer!

Donderdag:

flessen

Nina heeft in de gaten gekregen dat ze spullen uit de kastjes en lades in de keuken kan halen. Zo af en toe komt ze me wat brengen, bijvoorbeeld een pakje kaugum, potje peper, vuilniszakken of een stapeltje theedoeken. Vanmorgen vond ik een flesje caramel siroop in een oud kratje met flesjes. Dit kratje heb ik ter decoratie op de vensterbank staan, Nina vond dit wel een geschikt plekje voor de caramel siroop!

eten

S’avonds hadden we een receptie en een etentje, feest! Mijn tante is 65 jaar geworden en dat moest natuurlijk gevierd worden. De receptie en het etentje was bij ‘t Voorhuys in Emmeloord. We hebben er heerlijk gegeten!

toetje

Een deel van het toetje….HEERLIJK!

Vrijdag:

nina-trapSmarties

Het ‘zelf doen’ begint nu al… Het lijkt een beetje onhandig, maar Nina is zo boven! S’middags hebben mijn ouders Nina even opgehaald om boodschappen te doen. Ze kreeg een staf met smarties, die heeft ze niet meer losgelaten!

Zaterdag:

Schoenen

Zaterdagmorgen vroeg zijn we richting Almere gegaan. Alle 3 hadden we nieuwe schoenen nodig. Voor Nina zijn het zwart met grijze laarsjes geworden en Harm Hendrik kocht deze cognac leren boot. Nina en Harm Hendrik zijn geslaagd bij Van Haren Schoenen. (Dit zijn de laarsjes van Nina en deze zijn van Harm Hendrik).

schoenen-irma

Ikzelf ben geslaagd bij de Primark. We waren al vroeg in Almere dus het was heerlijk rustig, alle tijd om even goed te passen!
Als eerste heb ik gekozen voor zwarte veterschoenen, lekker makkelijk, passen bijna overal bij! Later kwam ik deze instappers nog tegen, ze zijn een beetje ‘suede achtig’, voor €10,- kon ik ze echt niet laten hangen.

Zondag:
Bah wat een dag! Het was heerlijk weer..maar de ziektekiemen dwalen hier flink door het huis. S’morgens zijn we nog even bij mijn schoonzus op verjaardag geweest, maar daar liet ook Nina merken dat ze niet lekker in haar vel zat. Thuis gekomen lekker even gegeten (asperges met grof gesneden brood!) en smiddags zijn we lekker gaan luieren, dus helaas geen (leuke) foto’s van deze dag!

Hoe was jullie week?

irma_handtekening

6 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge