Mijn week in foto’s #38

Ontbijtje al op? Kinderen naar school? Tijd voor koffie!

Het leek me leuk om jullie door middel van een aantal foto’s onze dagen te laten zien. Dit keer week 38 alweer! Ik beloof niet dat ik iedere week een overzicht plaats, maar wie weet…

Mijn foto’s van afgelopen week heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Maandag:

nina-speelgoedkist
Nina heeft iets ontdekt: ze kan ergens IN gaan zitten. Het is begonnen met een dienblad die op de grond stond. Vandaag is ze maar even in haar speelgoedkist geklommen…

Dinsdag:

Babykamer Nina
De blog van Nina haar babykamer staat online! Hebben jullie hem al gelezen?

Woensdag:

dennenappels_hert
Ik ben begonnen met wat herfstdecoratie naar beneden te halen. Dennenappels, plaids, dikke kussens, kaarsjes….heerlijk!

Donderdag:

Nina

Dit dagje is voorbij gevlogen! S’morgens heb ik veel in het huishouden gedaan, ondertussen zat Nina heerlijk met de duplo te spelen. S’avonds had ik vergadering, daarvoor kwam Nina nog even bij me liggen, dat gebeurt niet vaak!

Vrijdag:

Opa met Nina
Vrijdagmiddag is mijn vader, de opa van Nina, lekker gaan fietsen over de havens van Urk. Natuurlijk hoort daar ook een lekker ijsje bij met dit mooie weer!

Zaterdag:

reddingboot

KNRM

Zaterdag was er een Rescue-dag van KNRM station Urk. Dit was ter ere van het 50-jarig bestaan van het Urker reddingsstation. Samen met mijn ouders hebben we hier even een kijkje genomen.

Zondag:

nina-zondag

Zondag hebben we een heerlijke rustige dag gehad. Lekker rustig wakker geworden… natuurlijk met ‘Pieter Konijn’. Als Nina nog in haar ledikant ligt begint ze ‘Pieter’ al te roepen haha!

Dit was mijn week in foto’s, hoe was jullie week?

1 Comment

  • Leuk hoor om zo mee te kijken. En zo heerlijk als kinderen lekker bij je komen liggen, daar kan ik ook zo van genieten!

Geef een reactie

CommentLuv badge