Vrolijke Vriendjes | Sanne’s Smulparadijs

Cadeautjes en de maand december horen eigenlijk wel bij elkaar. Zo heb je natuurlijk eerst Sinterklaas en even later de kerstdagen. Van VTech kreeg Nina ook een cadeautje in deze feestelijke maand… en ik mag jullie ook nog eens trakteren! In dit artikel wil ik jullie graag Sanne’s Smulparadijs laten zien.

Kijken jullie mee?

VTech heeft de collectie van Vrolijke Vriendjes uitgebreid! En één van de nieuwe producten op dit moment is Sanne’s Smulparadijs. Sanne’s Smulparadijs is het ijs-, taart-, en lollyfabriekje van Sanne en haar puppy Lolly. Zoals we gewend zijn van VTech heeft ook Sanne’s Smulparadijs veel liedjes, lichtjes en geluidjes.

Verpakking

Smulparadijs

De verpakking ziet er erg mooi, stevig en vooral vrolijk uit! Het product is erg goed te zien, en zelfs al goed aan te raken. Zo kun je in de winkel al een aantal functies van het product uitproberen, erg leuk!

Smulparadijs

Op de voorkant van de verpakking staat vermeld dat er twee ‘Magic points’ te vinden zijn in Sanne’s Smulparadijs en dat ieder vriedje hier anders op reageert. Ook staat er op dat er meer dan 30 melodietjes, gezongen liedjes en geluiden en zinnetjes te vinden zijn. Met Sanne’s Smulparadijs leren kinderen de fijne motoriek, rollenspel, muziek en oorzaak & gevolg.

Smulparadijs

Het leefdtijdsadvies staat ook op de voorkant van de verpakking: 1-5 jaar.

Smulparadijs

De achterkant van de verpakking is ook erg mooi en vrolijk vormgegeven. Er staat een grote foto afgebeeld van een meisje al spelend met Sanne’s Smulparadijs.

Smulparadijs

Verder staat hier nog verdere informatie over Sanne. Ook staat er meer vermeld over de motorische vaardigheden, zoals de kersen die je kan verschuiven, het draaien aan de tandwielen, de ijs-toets en de deur. Tijdens het bestuderen van de verpakking kwam ik er achter dat er ook nog stickers geplakt moeten worden, deze stickers waren verstopt tussen de doos, en had ik echt niet gezien!

Spelen

Smulparadijs

Toen Nina het cadeau open maakte was ze helemaal enthousiast en ging ze meteen aan de slag om alles te ontdekken. Sanne vond ze erg leuk, vooral natuurlijk omdat je doormiddel van op haar buik te drukken allemaal zinnetjes, geluidjes en liedjes hoort. Maar puppy Lolly is toch echt wel haar favoriet, Nina is een grote dierenvriend!

Smulparadijs

Er werden al snel hele verhalen gehouden, en heel veel ijsje gekocht bij Sanne!

Smulparadijs

Met Sanne’s Smulparadijs heb je aan twee kanten speelplezier, dit is natuurlijk erg leuk als je echt een rollenspel gaat spelen!

Wat vinden wij er van?

Net zoals eigenlijk alle producten van VTech ziet het er echt weer prachtig uit. De kleuren, het design en de stevigheid is echt geweldig! Wel zou er van ons een lagere leeftijdsgrens op mogen staan. Nina is 3,5 maar voor haar zit er niet echt meer een uitdaging in. Het rollenspel blijft natuurlijk hartstikke leuk, maar ik denk dat jongere kinderen er meer plezier aan beleven.

Sanne’s Smulparadijs is verkrijgbaar bij Intertoys voor € 34,99

Winactie

Piet piraat boot

En tot slot heb ik nog een leuke verrassing voor jullie! Omdat het bijna kerst is mag ik namens VTech deze Pim Piraat & boot verloten onder mijn volgers. Pim Piraat & Boot is ook nieuw in de collectie, en jullie kunnen hem dus winnen! De winactie kun je vinden op mijn Instagram account, dus ga snel kijken!

Gaan jullie voor Sanne’s Smulparadijs of Pim Piraat?

irma

2 Comments

  • Ik kan me helemaal voorstellen dat jonge meiden hier blij mee zijn. Alleen de kleuren maken het al vrolijk.

Geef een reactie

CommentLuv badge