Unboxing | DutBle Goodiebox

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik de DutBle Goodiebox wilde ontvangen en over de inhoud hiervan mijn mening wilde geven. Natuurlijk zei ik ja! Ik ben gek op verrassingsboxen, en was eigenlijk wel benieuwd wat er precies in zou zitten qua waarde en wat je er voor zou moeten betalen. De box heb ik ontvangen, en vandaag laat ik jullie zien wat er precies in zit.

Kijken jullie mee?

Wat is de DutBle Goodiebox?

DutBle is een online platform om contact te maken met mensen wereldwijd. Zo is er bijvoorbeeld ook een ‘Marktplaats’ waar leuke producten verkrijgbaar zijn waar je op kan bieden. Zodra je een profiel aanmaakt laat je veel gegevens achter: je maten (tot ringmaat aan toe!), favoriete kleuren, adres etc. Hier wordt dan rekening mee gehouden met de DutBle Goodiebox. Als je je hebt aangemeld kun je een eerste box aanvragen voor maar € 5,-. Wil je lid worden kost dit 8,95 per maand en ontvang je 1x in de 3 maanden een box met een minimale waarden van € 129,-.

DutBle Goodiebox

De DutBle Goodiebox kwam in een brievenbusdoosje, een aan de buitenkant was aan de verpakking niets bijzonders te zien. Toen ik het pakketje open maakte zag het er wel erg mooi uit! Een grote flyer en een vrolijk papiertje waar de producten in zaten verpakt.

DutBle Goodiebox

Wat ik zo kon zien zou het gaan om vijf producten, bij drie producten kon ik nog niet zien wat het was. Hieronder laat ik de producten allemaal één voor één zien.

MAE.S – Velvet Hair Scrunchie

DutBle Goodiebox

Het eerste product is een velvet hair scrunchie van MAE.S. Hartstikke leuk en helemaal hip op dit moment. Na even googlen kwam ik er achter dat de verkoopprijs € 9,95 zou zijn. Best pittig vind ik persoonlijk.

Chloe Nomade 1.2ml

DutBle Goodiebox

Het tweede product wat ik uit de doos haal is een proefmonstertje van de Chloe Nomade parfum. Ik vind het echt een heerlijk geurtje! Maar of je het als product mee kan tellen? Dat denk ik niet. Maar natuurlijk wel erg leuk dat het in zo’n box zit als extra’tje.

Perditi  Le Cure Twist Silver

DutBle Goodiebox

Naar dit mooie velvet zakje was ik ook wel erg benieuwd. Het merk staat er al duidelijk op, maar ik was er zelf niet bekend mee.

DutBle Goodiebox

Het is een mooie gedraaide zilverkleurige armband! Er zit zelfs een certificaat bij die garantie geeft voor 2 jaar.

DutBle Goodiebox

Het is een hele fijne armband. Ik vind hem erg mooi en vind het leuk om dit soort armbanden met meerdere tegelijk te dragen, of bij een horloge. Toen ik op de site keek zag ik dat de armband een verkoopwaarde van €38,- heeft.

Nemi armband

DutBle Goodiebox

Ook dit zakje ziet er erg leuk uit, ik hou van dit soort verpakkingen!

DutBle Goodiebox

Er komt een heel klein product uit, en op de sticker staat het merk ‘Nemi’ vermeld.

DutBle Goodiebox

Het gaat weer om een zilverkleurige armband. Na een rondje googlen kom ik er achter dat dit het merk van de eigenaar van de DutBle Giftbox is. Geen probleem, maar wel makkelijk reclame maken natuurlijk. Op de website van Nemi wordt ik niet veel wijzer, bijna alle producten zijn uitverkocht en deze armband staat er helaas niet tussen. Maar aangezien alle armbanden op de website €29,99 zijn ga ik daar van uit… Al vind ik dat wel aan de hoge kant voor dit soort armbandjes.

DutBle Goodiebox

Dit soort armbandjes vind ik erg mooi en zitten altijd heel fijn. Hier slaap ik zelfs mee!

Perditi horloge

DutBle Goodiebox

Ook zat er nog een doosje van het merk Perditi in, best een groot doosje!

DutBle Goodiebox

Na het openen was het ook best wel logisch dat het een groot doosje was aangezien er een horloge in zat!

DutBle Goodiebox

Een mooi horloge met een witte wijzerplaat en zilverkleurige rand. De band is van een mooie donkere kleur groen, en niet te breed. Na even op de website te hebben gekeken van Perditi zie ik dat dit horloge er niet meer op staat, maar nog wel in andere kleuren. Van de verkoopprijs schrik ik eigenlijk wel: €149,-. Ik vind het een mooi horloge maar deze prijs zie ik er eigenlijk niet van af. Als ik de andere horloges en bijvoorbeeld de tassen op hun site bekijk zijn ze allemaal rond die prijs.

DutBle Goodiebox

Ik vind het een heel mooi horloge, en ga dit ook zeker dragen!

DutBle Goodiebox

DutBle Goodiebox

Als ik de box zo bekijk gaat het om vijf producten. Maar eigenlijk kan ik de parfumtester niet meetellen vind ik persoonlijk. De totale verkoopwaarde is €226,94 wat ik zelf echt niet had gedacht. De inhoud vind ik leuk, maar er zou wel wat diversiteit in mogen zitten. Er zitten bijvoorbeeld twee armbandjes in, en eigelijk zijn het alleen sieraden. Misschien is het leuk om af te wisselen met make-up, fashion of misschien wel nieuwe food producten! Ook vond ik het jammer dat er niet wat meer informatie over de producten bij het pakket zat (verkoopwaarden, wat meer informatie over het merk etc.).

Leuke producten, leuk ingepakt, maar helaas nog geen ‘wauw effect’.

Bestellen jullie wel eens een verrassingsbox?

irma

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge