The Body Shop | Vitamin C Concealer

Als mama’s hebben we allemaal wel eens last van donkere kringen onder onze ogen. Die willen we natuurlijk wel een beetje wegwerken en er wat frisser uitzien! The Body Shop heeft een nieuwe lijn met concealers die vitamine C bevatten.

Kijken jullie mee?

Een stralende huid in een handomdraai, dat willen we natuurlijk allemaal na een kort nachtje! Gelukkig kan dat kan met de nieuwe multifunctionele Vitamin C Concealers van The Body Shop.

The Body Shop Concealer-03

De concealers zijn verkrijgbaar in 20 tinten, dus er is voor iedereen een match. Haal de applicator over elk plekje dat je wilt verdoezelen of helderder wilt maken. De zijdezachte concealer laat zich goed blenden, zodat je hem niet ziet zitten. Hij houdt de hele dag, dus je ziet er steeds stralend uit!

De concealer is gecertificeerd door The Vegan Society en bestaat voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Hij is verrijkt met vitamine C, die helpt je huid te laten stralen alsof ze van binnenuit verlicht wordt. De concealers ruiken trouwens ook erg fijn, een frisse citrusgeur!

The Body Shop Concealer-03

De applicator heeft een fijn vorm zodat je gemakkelijk de concealer kan aanbrengen.Na het aanbrengen kun je het product goed blenden, zodat je het niet ziet zitten. Het grote voordeel is dat hij de hele dag perfect op zijn plek blijft zitten.

 

Zijn jullie al bekend met de nieuwe concealers van The Body Shop?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge