The Body Shop | Colour Crush Lipsticks

Het is herfst en The Body Shop vond het hoog tijd om de creamy Colour Crush™ Lipstick-collectie te vernieuwen! Er zijn 20 nieuwe prachtige kleuren uitgebracht in deze collectie, maar ook drie mooie Colour Crush ™ Glitter Lipsticks voor de feestdagen. Ik heb zeven kleuren ontvangen om ze vandaag aan jullie te laten zien. Ik heb ze getest, geswatcht en gefotografeerd.

Kijken jullie mee?

Colour Crush™ Lipstick

Colour Crush Lipsticks

Colour Crush Lipsticks

De verpakkingen van de lipsticks zien er prachtig uit, mooie zwarte hulsels met aan één kant de kleur van de lipstick.

Colour Crush Lipsticks

Je lippen zijn gevoeliger dan de rest van je lichaam, dus daarom is het belangrijk om ze goed te verzorgen en te beschermen. De vernieuwde Colour Crush™ Lipstick-collectie is verrijkt met kersenpitolie, Community Trade-bijenwas uit Kameroen en maroela-olie uit Namibië.

Bijenwas

The Body Shop is trots op hun producten, 100% vegan! Desalniettemin is bijenwas een essentieel ingrediënt van de Colour Crush™ Lipsticks. Bijenwas zorgt niet alleen voor de aangename consistentie van de lipsticks, maar is van nature ook hydraterend. De Community Trade-partner die de bijenwas levert, maakt geen gebruik van pesticiden en werkt op duurzame, traditionele wijze in een woud in het noorden van Kameroen.

Maroela-olie

De Colour Crush™ Lipsticks zijn ook verrijkt met de verzachtende en hydraterende maroela-olie die op duurzame wijze wordt geproduceerd door de Eudafano Women’s Co-operative. De vrouwen van deze coöperatie verzamelen de rijke, sappige vruchten die van de wilde maroelabomen zijn gevallen. Ze halen de pitten eruit en drogen die in de zon. Vervolgens worden de pitten vermalen en koudgeperst.

Uit de Colour Crush™ collectie heb ik vier kleuren ontvangen:

905 Nairobi Violetis
Een spannend kleurtje, maar toch erg mooi voor de warme herfstdagen!

910 Milan Pansy
Milan Pansy is geen kleur die ik dagelijks zal gebruiken. Maar ik kan me voorstellen dat als je een verkleedfeestje hebt dat het hartstikke stoer zal staan!

001 Boston Astilb
Een mooie neutrale nude tint. Het lijkt wel of er een beetje glans in zit

310 Canberra Tulip
Een hele felle kleur rood, die perfect is voor een feestje of een wat chiquer diner.

Tijdens en swatchen en aanbrengen op de lippen merk ik meteen dat de lipsticks erg ‘creamy’ zijn. Ik was zelf nog niet bekend met de lipsticks van The Body Shop dus dit was nieuw voor mij. Het voelt erg prettig aan, niet zo ‘plakkerig’ maar juist erg neutraal en fijn. De dekking is erg goed en de lipstick blijft ongeveer 3 uur goed zitten.

De Colour Crush™ collectie bestaat uit 20 kleuren en zijn verkrijgbaar voor € 10,- per stuk.

Colour Crush ™ Glitter Lipstick

Colour Crush Lipsticks

De feestdagen komen er weer aan en daarom vond The Body Shop het tijd voor mooie lipsticks die tijdens deze feestelijke momenten gedragen kunnen worden! Aan de verpakking is al te zien dat dit een feestelijke collectie is: er staan namelijk bolletjes en sterretjes op!

Colour Crush Lipsticks

De Colour Crush ™ Glitter Lipsticks bestaan uit de kleuren:

801 Flaming Horizon
Dit is een prachtige warme rode kleur. Een echte lipstick voor de kerstdagen! 

802 Scarlet Sunrise
Scarlet Sunrise is een donkerdere kleur rood, en zou ook al op een mooie herfstdag gedragen kunnen worden. Toch is het erg feestelijk door de glittertjes! 

803 Champagne Dusk
Champagne Dusk is een nude kleur die toch wat bijzonderder is dan ‘gewone’ nude kleuren. Het glittertje maakt het helemaal af!

Colour Crush Lipsticks

Colour Crush Lipsticks

Het zijn drie prachtige tinten die ook weer sterk gepigmenteerd zijn. Het leuke van deze collectie is toch wel het glittertje in de lipstick. Dat maakt het extra feestelijk! De lipsticks brengen erg goed en gemakkelijk aan, en blijven ook weer +/- 3 uur goed zitten.

Colour Crush Lipsticks

De Colour Crush™ Glitter Lipstick is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren voor € 10,- per stuk.

Lipsticks The Body Shop

Linksboven: 001 Boston Astilb
Rechtsboven: 905 Nairobi Violetis
Linksonder: 803 Champagne Dusk
Rechtsonder: 802 Scarlet Sunrise

Ik ben zeker tevreden over deze nieuwe lipsticks van The Body Shop. Ze brengen gemakkelijk aan, blijven mooi zitten en er zitten prachtige kleuren bij! De zwarte lipstick zal ik niet gaan dragen, maar de andere prachtige herfst- en kerstkleurtjes zeker wel!

De Colour Crush™ Lipstick is al verkrijgbaar via de website en de winkels van de The Body Shop. De Colour Crush ™ Glitter Lipstick collectie is verkrijgbaar vanaf november 2018.

Voor welke kleur ga jij deze herfst- en kerstdagen?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

11 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge