The Body Shop | Cactus Blossom

Het is weer voorjaar en dat betekend dat veel merken met nieuwe producten komen! Zo ook The Body Shop. Ze hebben een hele nieuwe lijn, en het straalt één en al voorjaar uit! De kleur, de geur, de verpakking… heerlijk! Ik heb vier producten van deze nieuwe special edition Cactus Blossom lijn mogen ontvangen en deze laat ik vandaag uitgebreid aan jullie zien.

Kijken jullie mee?

Cactus Blossom

De verpakkingen van deze lijn stralen één en al voorjaar uit. Een mooie frisse kleur groen, met roze en gele tinten.

Cactus Blossom Shower Gel & Exfoliating Gel Body Scrub

Cactus Blossom

De showergel zit in de bekende verpakking met een inhoud van 250 ml. Als je het flesje zo ziet lijkt het of de shower gel een groenige kleur heeft, maar zoals jullie hieronder kunnen zien is dat gezichtsbedrog.

Cactus Blossom

Deze zeeploze douchegel heeft een transparante kleur en is licht schuimend. Het heeft een heerlijke frisse maar pittige bloemige geur. Als ik het zo ruik uit de fles vind ik de geur niet helemaal geweldig, maar tijdens het douchen juist wel! Vooral ‘s morgens vind ik het heerlijk om zo’n frisse douchegel te gebruiken.

Cactus Blossom

Toen ik het deksel van deze flinke pot (250ml) afhaalde zag ik dat het een gel-achtige substantie was. Het leek mij niet echt een stevige scrub, jammer want daar hou ik zeker van. Maar toen ik de scrub ging testen merkte ik dat de frambozenpitten toch wel als een lekkere milde scrub werken en dat mijn huid er lekker zacht van werd. Ik was verrast! Deze geur past perfect bij de shower gel dus je kan ze goed samen gebruiken.

Cactus Blossom

De frambozenpitten zie je goed zitten in de gel-achtige substantie. En als verrassing scrubt het dus hartstikke goed!

Cactus Blossom Body Yoghurt & Body Butter

Cactus Blossom

Ook de verpakkingen van de Body Butter en de Body Yoghurt passen helemaal in deze lijn. De kleur groen, roze en geel komen perfect terug, en toch zijn de verpakkingen herkenbaar als Body Butter of Body Yoghurt, goed gedaan!

Cactus Blossom

Dit was voor mij de eerste keer dat ik een Body Yoghurt van The Body Shop ging testen. De Body butters heb ik al heel veel gebruikt, en ben ik ook zeker tevreden over, dus ik was erg benieuwd! Toen ik het deksel van de pot draaide kwam dezelfde heerlijke geur al op me af… genieten!

Cactus Blossom

Wat me opviel is dat het echt goed smeerbaar is en eigenlijk meteen is ingetrokken in de huid. Je kan je dus meteen aankleden! Het hydrateert mijn huid erg goed, en de Body Yohgurt is ook nog eens 100% vegan!

Cactus Blossom

De Body Butters vind ik altijd heerlijk van The Body Shop! De geuren, de verzorging, alles! Ook deze Body Butter is goed hydraterend en is bedoeld voor de normale tot droge huid. Perfect om je huid wat extra’s te geven nu het zonnetje wat vaker schijnt! Ook deze Body Butter is 100% vegan.

Cactus Blossom

Tijdens het smeren merk je goed het verschil tussen de Body Yoghurt en de Body Butter. De Body Butter is echt een stuk dikker, en duurt iets langer voordat het goed in de huid is ingetrokken (maar eigenlijk nog niet heel lang). De geur is iets minder sterk dan de andere producten, maar nog zeker wel herkenbaar.

Alle producten zijn vanaf nu te koop bij The Body Shop winkels en natuurlijk via hun webshop.

Cactus Blossom:

Hebben jullie deze nieuwe Cactus Blossom producten al geprobeerd?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.
Dit artikel bevat affiliate links.

 

Geef een reactie

CommentLuv badge