Spam je blog!

Het is vandaag tweede paasdag! Een extra vrije dag voor de meeste mensen, en dus misschien ook wat meer ‘vrije tijd’ om eens wat leuke blogs te gaan lezen. Ikzelf lees graag blogs van andere mensen. Natuurlijk kennen we allemaal de ‘grote’ bekende bloggers, maar ik vind het juist leuk om de kleinere blogs te ontdekken, of mensen die pas zijn begonnen. Natuurlijk ben ik zelf ook nog maar ‘klein’, maar we kunnen allemaal van elkaar leren toch?

Spammen maar!

Vandaag mag iedereen lekker spammen! Wie wil dat nou niet, gewoon even lekker je eigen blog of artikel promoten. Zo leer ik weer andere blogs kennen, en jullie krijgen weer wat gratis promotie, dus kom maar op: Spam je blog!

Hieronder in de reacties mag je laten weten wat je blog is, waar deze over gaat en waarom we echt een kijkje moeten nemen. Ik kom zeker even langs, en hopelijk nog meer bezoekers! Nemen jullie ook een kijkje bij alle andere bloggers?

Hopelijk vinden jullie het leuk om zo bij elkaar een kijkje te nemen!
Pssst: volgen jullie mij ook al op Facebook, Instagram of Bloglovin?

7 Comments

 • Hi Irma! Leuk idee! Zelf lees ik vaak jouw blogs, de onderwerpen zijn laagdrempelig maar kunnen me toch vaak aan het denken zetten.

  Zelf schrijf ik zo af en toe (iets wat ik veel vaker wil doen de komende tijd…) over het thema ‘Dankbaarheid’. Een onderwerp dat mijn leven het afgelopen jaar heeft veranderd en wat ik graag wil delen.
  Op //www.multumesc.nl en facebook.com/startmetdankbaarhied lees je er meer over!
  Wouter onlangs geplaatst…Als kinderen krijgen niet vanzelfsprekend isMy Profile

 • Leuk, ik ben benieuwd naar de andere blogs :)!
  Zelf blog ik over over de vrijwillige uitdaging die we met onszelf zijn aangegaan om te leven van 50 euro per week met ons gezin van 4 personen. Hiervan kopen we alle boodschappen, verzorgingsartikelen, babyspullen, kinderkleding, cadeautjes en ook het haren knippen en auto wassen zit hier bij in.
  Allerlei tips, creatieve recepten, ervaringen, cadeautjes, enz. passeren de revue. Welkom!
  //aad-actief.blogspot.nl
  Adrianne onlangs geplaatst…Koningsdag – receptMy Profile

 • Mega lief dat we mogen spammen. mijn blog is //aquajessica.wordpress.com en ik blog hierop over mijn school, stage, wat ik in mijn vrije tijd doe, en wat ik leuk vind. Het is echt een lifestyle blog dat over mijn eigen interesses gaat, maar ik ben ook altijd benieuwd naar wat andere mensen leuk vinden en hoe zij zich voelen. Sinds kort heb ik een nieuwe post over waarom ik het zo fijn vind om single te zijn en ik ben altijd benieuwd naar de meningen van andere personen. Ik blog dus eigenlijk over van alles en nog wat. 😀

 • Een goeden dag wat leuk dat we mogen spammen.
  Ik ben missynicolekatje en ik blog over van alles en nog wat.
  Dus ik wens iedereen een warm welkom toe op mijn weblog.

Geef een reactie

CommentLuv badge